Όπως κάθε νέα μητέρα, έτσι και η Κατερίνα Καινούργιου αντιμετωπίζει αϋπνίες και νυχτερινές αφυπνίσεις λόγω του μωρού της. Η παρουσιάστρια αποκάλυψε στην έναρξη της εκπομπής της πως δεν έχει καταφέρει να κοιμηθεί, καθώς η κόρη της έχει ξεκινήσει να περνάει κολικούς.
«Εδώ είμαστε εμείς. Άυπνη! Έχουν αρχίσει οι αϋπνίες. Έχουν αρχίσει τα σερί», ανέφερε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου, με χαμόγελο, χαιρετώντας το κοινό της εκπομπής «Super Κατερίνα».
Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Τώρα αρχίζω και σας καταλαβαίνω που μου λέγατε “ξέρεις οι πρώτες μέρες είναι πιο εύκολα…” Όταν αρχίζουν οι κολικοί, είσαι όλη τη νύχτα από πάνω και λες “τώρα τι κάνω;” Στον απορροφητήρα την πηγαίνω προς το παρόν που μου λέγατε», εξηγώντας ότι το μωρό της βρίσκει στιγμές ηρεμίας στον λευκό ήχο του απορροφητήρα.
Η παρουσιάστρια του Alpha έγινε μητέρα για πρώτη φορά στις 3 Απριλίου, ζώντας στιγμές απόλυτης ευτυχίας μαζί με τον σύντροφό της, Παναγιώτη Κουτσουμπή.