Σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε την Πέμπτη (07/05) στο Ρέθυμνο, με πρωταγωνιστή έναν 29χρονο άνδρα, ο οποίος νοσηλεύεται έπειτα από πτώση από μεγάλο ύψος.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, κάτοικοι πολυκατοικίας τον είδαν το βράδυ να μετακινείται από μπαλκόνι σε μπαλκόνι στον 4ο όροφο. Νομίζοντας πως επρόκειτο για διαρρήκτη, ενημέρωσαν άμεσα την Αστυνομία.

Advertisement
Advertisement

Πριν όμως φτάσουν οι αστυνομικές δυνάμεις, ο 29χρονος, ο οποίος φέρεται να κινούνταν με τρόπο που θύμιζε παρκούρ, εγκλωβίστηκε στα κάγκελα ενός μπαλκονιού. Τα κάγκελα υποχώρησαν και ο άνδρας έπεσε από τον 4ο όροφο στο κενό.

Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με πολλαπλά κατάγματα σε διάφορα σημεία του σώματός του, ενώ αρχικά η κατάστασή του χαρακτηρίστηκε ιδιαίτερα κρίσιμη.

Από την έρευνα των αρχών προέκυψε ότι δεν υπήρχε πρόθεση διάρρηξης. Ο 29χρονος διέμενε σε διαμέρισμα βραχυχρόνιας μίσθωσης στον 5ο όροφο της ίδιας πολυκατοικίας, το οποίο είχε ενοικιάσει μαζί με τη σύντροφό του.

Πληροφορίες από τοπικά μέσα αναφέρουν ότι πριν το συμβάν είχε καταναλώσει κοκαΐνη και ηρεμιστικά χάπια. Υπό την επήρεια των ουσιών και σε κατάσταση έντονης σύγχυσης, φέρεται να πήδηξε αρχικά από το μπαλκόνι του 5ου στον 4ο όροφο και στη συνέχεια συνέχισε να κινείται ανάμεσα στα μπαλκόνια, μέχρι τη μοιραία πτώση που εκτυλίχθηκε μπροστά σε κατοίκους και περαστικούς.

Παρά τη σοβαρότητα των τραυμάτων του, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση, χωρίς να διατρέχει άμεσο κίνδυνο η ζωή του.