Την ώρα που οι περισσότεροι ήταν στην περιφορά του Επιταφίου επέλεξαν οι τρεις διαρρήκτες να εισβάλουν σε σπίτι επί της οδού Σίφνου στη Βάρη. Λίγα λεπτά πριν από τις δέκα διέρρηξαν παράθυρο 3ου ορόφου και άρπαξαν το ποσό των πέντε χιλιάδων ευρώ.

Οι κακοποιοί διέφυγαν με ένα λευκό SUV, αλλά μοτοσικλετιστές της Ομάδας ΔΙΑΣ, που είχαν ειδοποιηθεί, τους εντόπισαν στη διασταύρωση της οδού Χαραυγής με τη 2ας Μεραρχίας.

Advertisement
Advertisement

Οι αστυνομικοί έκαναν σήμα στον οδηγό του αυτοκινήτου να σταματήσει. Εκείνος, όμως, ανέπτυξε ταχύτητα και επιχείρησε να τους εμβολίσει με το όχημα. Ενας από τους ένστολους άνοιξε πυρ προς τα ελαστικά του αυτοκινήτου, σε μία προσπάθεια να το ακινητοποιήσει, αλλά οι κακοποιοί κατάφεραν να διαφύγουν.