Δημοσιεύτηκε βίντεο που δείχνει στιγμές από τα παρασκήνια της δεύτερης πρόβας του Ακύλα στη σκηνή της Eurovision στη Βιέννη.

Ο φετινός εκπρόσωπος της Ελλάδας έκανε τη δεύτερη πρόβα του στο στάδιο Στάντχαλε την Τετάρτη 6 Μαΐου και την επόμενη μέρα η ΕΡΤ έδωσε στη δημοσιότητα υλικό από όσα προηγήθηκαν. Στα πλάνα φαίνεται ο Ακύλας μαζί με την ελληνική αποστολή να φτάνει με πούλμαν στον χώρο και να συνομιλεί με μέλη της διοργάνωσης.

Advertisement
Advertisement

Στη συνέχεια καταγράφονται στιγμές από την προετοιμασία, όπως το μακιγιάζ της Παρθένας Χοροζίδου και των χορευτών, αλλά και ο Ακύλας να παραχωρεί συνεντεύξεις και να υπογράφει αυτόγραφα σε θαυμαστές.

Η δεύτερη πρόβα του Ακύλα που εντυπωσίασε

Την Τετάρτη 6 Μαΐου δόθηκε στη δημοσιότητα ένα σύντομο απόσπασμα διάρκειας 30 δευτερολέπτων από τη δεύτερη πρόβα του Ακύλα στη σκηνή της Eurovision, με τη σκηνική επιμέλεια να υπογράφει ο Φωκάς Ευαγγελινός.

Το βίντεο προσφέρει μια πρώτη ματιά στο σκηνικό σύμπαν του «Ferto», όπου συνδυάζονται εντυπωσιακά σκηνικά με την αφήγηση της διαδρομής του Ακύλα μέσα από μια αισθητική εμπνευσμένη από video game.