advertorial

Δεύτερη ζωή για τον καφέ εξασφαλίζουν οι 2 εταιρίες μέσα από ένα καινοτόμο πρόγραμμα κυκλικής οικονομίας για την πλήρη αξιοποίηση των υπολειμμάτων του.
Ένα πρόγραμμα του ReGeneration, για την ενδυνάμωση της γυναικείας επιχειρηματικότητας με την πολύτιμη υποστήριξη της Πρεσβείας των Η.Π.Α. στην Αθήνα και της ΑΒ Βασιλόπουλος, υπό την καθοδήγηση του Women On Top.
Έρευνα της HSBC αποκαλύπτει ότι το 97% των ευρωπαϊκών εταιρειών σχεδιάζουν να αρχίσουν μέσα στην επόμενη πενταετία τη μετάβαση σε επιχειρηματικά μοντέλα με κριτήρια ESG (Περιβαλλοντικά, Κοινωνικά και Εταιρικής Διακυβέρνησης)
Η προηγμένη διαδικτυακή πλατφόρμα theferries.com αλλάζει τις online κρατήσεις στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια. Το φετινό καλοκαίρι, η theferries.com κάνει τα ταξίδια με πλοίο πιο απλά από ποτέ.
Με την απόκτηση και ενσωμάτωση των περιουσιακών στοιχείων του Ομίλου CEZ, η Еurohold θα υπερδιπλασιάσει τον αριθμό των πελατών που εξυπηρετεί σε πάνω από 7 εκατομμύρια
Άλμα στην παγκόσμια αξιολόγηση του QS Stars University Ratings
Το νησί των καραβοκύρηδων υποδέχτηκε την παγκόσμια πρωτοβουλία του FINISH, με τους κατοίκους να συμμετέχουν ενεργά στη δράση για την εξοικονόμηση νερού́ σε κοινότητες με περιορισμένους υδατικούς πόρους
Η V+O COMMUNICATION αναδείχθηκε GREEK BUSINESS CHAMPION στην απονομή των βραβείων «ΧΡΥΣΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ 2010-2020»
Κήρυξη έναρξης της συνεδρίασης στο Χρηματιστήριο Αθηνών με αφορμή την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση του εταιρικού της ομολόγου