aestria

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, ο Κιλιάν Εμπαπέ επέστρεψε με γκολ αλλά η Γαλλία έμεινε στο 1-1 με την Πολωνία και πήρε την 2η θέση.
Η Αυστρία κέρδισε με 3-1 την Πολωνία κι έμεινε ζωντανή στο κόλπο της πρόκρισης, αντίθετα με την ομάδα του Πρόμπιερζ που μάλλον αποχαιρετά.
Το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, οι «τρικολόρ» του Κιλιάν Εμπαπέ κέρδισαν με 1-0 με αυτογκόλ του Βέμπερ.
To ακροδεξιό λαϊκιστικό Κόμμα της Ελευθερίας (FPÖ) θα μπορούσε να αναδειχθεί για πρώτη φορά η ισχυρότερη δύναμη στην Αυστρία - Οι αποστάσεις από την AfD
Μόλις οι ερευνητές ολοκληρώσουν τις εργασίες τους, τα οστά θα μεταφερθούν στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας της Βιέννης για αποκατάσταση.
Μία γυναίκα προέβη σε ναζιστικό χαιρετισμό.
Προειδοποίησε την Παρασκευή η Αλπική Λέσχη της χώρας, καθώς δύο από τους παγετώνες της έλιωσαν πέρυσι κατά περισσότερο από 100 μέτρα.
«Είναι κάτι που δεν θα ανεχθώ σε καμία ομάδα όπου είμαι προπονητής, είτε σε σύλλογο είτε με την εθνική ομάδα», ξεκαθάρισε ο Ραλφ Ράγκνικ
Η ένωση αλιέων της περιοχής δεν ικανοποιήθηκε από τις εξηγήσεις και κατέθεσε μήνυση στις αρχές της εβδομάδας.
Η απόφαση ήλθε έπειτα από διαδικασία τεσσάρων μηνών και ήταν η πρώτη φορά έπειτα από τουλάχιστον 30 χρόνια που δικαζόταν αυστριακός πρώην καγκελάριος.