diadeloseis

«Αφήστε τη Γάζα να ζήσει», «Οι εβραίοι λένε σταματήστε να εξοπλίζετε το Ισραήλ». Χιλιάδες διαδηλωτές καταφθάνουν στη πρωτεύουσα ενόψει της ομιλίας Νετανιάχου στο Κογκρέσο.
Οι ταραχές αυτής της εβδομάδας έχουν προκαλέσει έως τώρα τον θάνατο τουλάχιστον 105 ανθρώπων. Γιατί έχουν τόση οργή οι φοιτητές στην χώρα για την κυβέρνηση της Χασίνα.
Μετά τις χθεσινές διαδηλώσεις διαμαρτυρίας στις οποίες έχασαν τη ζωή τους 23 άνθρωποι.
Ο Γιουβάλ Ντίσκιν, πρώην επικεφαλής της Σιν Μπετ (ισραηλινή υπηρεσία εσωτερικής ασφαλείας), χαρακτήρισε τον Νετανιάχου «τον χειρότερο πρωθυπουργό» του Ισραήλ.
"Κάθε ενέργεια του οδηγεί στην καταστροφή του Ισραήλ. Αυτός είναι ο υπεύθυνος για ό,τι έγινε την 7η Οκτωβρίου" λένε διαδηλωτές και ζητούν επιστροφή των ομήρων εδώ και τώρα.
Επέμβαση της αστυνομίας για τον τερματισμό της κατάληψης του Πανεπιστημίου του Άμστερνταμ από φιλοπαλαιστίνιους διαδηλωτές.
Διαδηλώσεις για την κατάπαυση πυρός στη Γάζα ξεσπούν και σε πανεπιστήμια της Εθρώπης, μετά τις ΗΠΑ.
Το χρονικό των επεισοδιακών κινητοποιήσεων - Από πού ξεκίνησαν και πώς εξαπλώθηκαν.
Από τη Μέση Ανατολή μέχρι την Αυστραλία, όλο και περισσότεροι φοιτητές σε όλο τον κόσμο διαμαρτύρονται για τον πόλεμο στη Γάζα.
Επέμβαση της αστυνομίας με εκατοντάδες συλλήψεις φοιτητών σε αμερικανικά πανεπιστήμια μετά την εξάπλωση των διαδηλώσεων κατά του πολέμου του Ισραήλ στη Γάζα.