meloni

Deepfake βίντεο κυκλοφόρησαν online, με την ίδια να προσφεύγει στη Δικαιοσύνη.
Την Τρίτη της παρέθεσε δείπνο η Ένωση Ξένων Ανταποκριτών Ιταλίας. Η Ιταλίδα πρωθυπουργός σε χαλαρή διάθεση μοιράστηκε ανώδυνες -και μη- αλήθεις της.
«Με καλέσατε σήμερα που έχασα τοπικές εκλογές, νηστεύω και δεν μπορώ ούτε να πιω για να ξεχάσω», είπε η Μελόνι στο δείπνο των ξένων ανταποκριτών.
«Αυτό που πρέπει να γίνει στην Αφρική είναι να οικοδομήσουμε συνεργασία και σοβαρές στρατηγικές σχέσεις ως ίσοι και όχι ως αρπακτικά».
Τα σεξιστικά σχόλια σε σημείο παρενόχλησης είχαν ως αποτέλσμα ο πρώην σύντροφος της Ιταλίδας πρωθυπουργού να χάσει και τη δουλειά του.
Η Ιταλίδα πρωθυπουργός επαναφέρει τους ελέγχους στα σύνορα με την Σλοβενία, η οποία επίσης θα εισαγάγει συνοριακούς ελέγχους με την Ουγγαρία και την Κροατία.
Σύμφωνα με τα μέτρα που ενέκρινε η κυβέρνηση Μελόνι για το μεταναστευτικό και το προσφυγικό.
Η Τζόρτζια Μελόνι ήταν μία από τους 500.000 Ιταλούς που επέλεξαν να ταξιδέψουν στην Αλβανία για διακοπές το καλοκαίρι του 2023.
Οι τράπεζες έχουν αποκομίσει κέρδη ρεκόρ από τις αυξήσεις των επιτοκίων με την Ιταλία να βάζει στα ταμεία της 3 δισ. ευρώ από αυτά.
O Μπράιαν Μόλκο αποκάλεσε την πρωθυπουργό Τζόρτζια Μελόνι «φασίστρια», «ρατσίστρια» και «ναζί» σε πρόσφατη συναυλία των Placebo έξω από το Τορίνο.