steye-idrematos-onase

Αρχή το πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου με το καθιερωμένο πάρτι στη γειτονιά της Στέγης στον Νέο Κόσμο.
Η HuffPost στο φεστιβάλ από τη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση με την «υπογραφή» του βραβευμένου με Γκράμι παραγωγού Christopher King.
Ένα σκηνικό-εγκατάσταση, με σάουνες, dancefloor, μπαρ και lounge, όπου κοινό και περφόρμερ ενώνονται σε ένα 6ωρο πείραμα υπό τους ήχους της rave κουλτούρας.
Η Στέγη και ο βραβευμένος με Grammy παραγωγός Christopher King επιστρέφουν για δεύτερη χρονιά στην Κόνιτσα αναζητώντας νέες απαντήσεις.
Στην Κεντρική Σκηνή της Στέγης. Με τους Γιώτα Νέγκα,  Άρτεμη Μπόγρη, Μπάμπη Βελισσάριο, Βερόνικα Δαβάκη, Αιμιλιανό Σταματάκη και Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη.
Ο διεθνούς φήμης Έλληνας σκηνοθέτης και το θεατρικό έργο που καθόρισε τον 20ό αιώνα. Η προπώληση αρχίζει σήμερα, Τετάρτη 24 Απριλίου.
Από τη Στέγη και τη Δημοτική Αγορά Κυψέλης στην καρδιά της πόλης, μέχρι το Gagarin 205.
Στις 1, 2, 3 Ιουνίου. Έναρξη προπώλησης την Παρασκευή 12 Απριλίου 10:00 π.μ.
Μετά την παράσταση της Στέγης «Respublika», από τις 2 τα μεσάνυχτα του Σαββάτου 15 Ιουνίου, μέχρι το πρωί της Κυριακής, στη Μαλακάσα.
«Το έργο απευθύνεται σε όσους αναγνωρίζουν πόσο συγκινητική είναι η αστεία πλευρά της ζωής, σε όσους δεν ψάχνουν μηνύματα και διδάγματα, σε όσους δεν παίρνουν στα σοβαρά τον εαυτό τους».