trofima

Εξυπνες ιδέες κατά της άσκοπης υπερκατανάλωσης και σπατάλης τροφίμων που απειλεί τον πλανήτη.
"Υπάρχει ο κίνδυνος η diet coke να χαρακτηρίζεται πράσινη από πλευράς διατροφικής αξίας και το ελαιόλαδο κόκκινο».
Ενας μικρός οδηγός για το κόκκινο κρέας. Οι κίνδυνοι αλλά και κάποια οφέλη στην υγεία όταν επιλέγεται και καταναλώνεται με σωστό τρόπο.
Ανακοινώσεις του αναπληρωτή υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκου Παπαθανάση.
Και πόσο ασφαλείς για την υγεία του καταναλωτή.
Το Παρατηρητήριο Βιώσιμης Ανάπτυξης του Ινστιτούτου Εναλλακτικών Πολιτικών ΕΝΑ παρουσιάζει και αναλύει μέσω της HuffPost τα δεδομένα σε τέσσερις κεντρικούς τομείς της ελληνικής οικονομίας
Δεν έχει γίνει γνωστή η προέλευσή τους ούτε αν κάποια από αυτά διοχετεύτηκαν στην αγορά.
Πάνω από 3δις το κόστος των ζημιών.
Ο οδηγός και τα πέντε «κλειδιά» ορθής υγιεινής πρακτικής και ασφάλειας τροφίμων.