tsitsipas

Παρόλο που βρέθηκε πίσω στο σκορ κόντρα στον Τζόρνταν Τόμπσον, ο Έλληνας τενίστας επικράτησε με 3-1 σετ προκρίθηκε στην επόμενη φάση.
«Νιώθω τόσο τυχερή που ζω τη ζωή μου δίπλα σου. Συνέχισε να λάμπεις, να εμπνέεις, να είσαι ο εαυτός σου! Σ’αγαπώ»
O Ελληνας τενίστας έκλεισε εισιτήριο για τα προημιτελικά όπου θα συναντήσει τον Αμερικανό Κρίστοφερ Γιούμπανκς.
Το νέο αθλητικό ζευγάρι προσφέρει στιγμές που ξεσηκώνουν τα social media είτε πρόκειται για τις κοινές «προπονήσεις» τους είτε για τον ελεύθερο χρόνο τους μακριά από το γήπεδο.
Ο Ελληνας τενίστας υποκλίθηκε στον εντυπωσιακό Ισπανό, ο οποίος επικράτησε 3-0 σετ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Roland Garros για πρώτη φορά στην καριέρα του.
Το νο.5 της παγκόσμιας κατάταξης δυσκολεύτηκε κάπως στην πρεμιέρα του στο γαλλικό όπεν, αλλά είχε τον απόλυτο έλεγχο απέναντι στον 30χρονο Καρμπάγες Μπαένα.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξεκίνησε με «το δεξί» στο “Philippe Chatrier“, κερδίζοντας το Νο.452 της παγκόσμιας κατάταξης με 3-1 σετ.
Tί είπε ο Ελληνας τεννίστας για το «διαζύγιο» με τον Μαρκ Φιλιππούση και για τους στόχους του στο γαλλικό όπεν.
Βίντεο από τις νίκες των δύο στους προημιτελικούς, με τον επόμενο αγώνα να αποτελεί ουσιαστικά και πρόγευση για Ρολάν Γκαρός και Γουίμπλεντον, που ακολουθούν.
Συναρπαστικά βίντεο με τον Στέφανο Τσιτσιπά να δείχνει σε καλή φόρμα, ενώ ο Τζόκοβιτς έβγαζε προς στιγμήν το μεσογειακό ταμπεραμέντο του και ο Μεντβέντεφ τα έβαζε με άγνωστο θεατή.