ΤΖΟΡΤΖΙΑ ΜΕΛΟΝΙ

Deepfake βίντεο κυκλοφόρησαν online, με την ίδια να προσφεύγει στη Δικαιοσύνη.
Την Τρίτη της παρέθεσε δείπνο η Ένωση Ξένων Ανταποκριτών Ιταλίας. Η Ιταλίδα πρωθυπουργός σε χαλαρή διάθεση μοιράστηκε ανώδυνες -και μη- αλήθεις της.
«Με καλέσατε σήμερα που έχασα τοπικές εκλογές, νηστεύω και δεν μπορώ ούτε να πιω για να ξεχάσω», είπε η Μελόνι στο δείπνο των ξένων ανταποκριτών.
«Αυτό που πρέπει να γίνει στην Αφρική είναι να οικοδομήσουμε συνεργασία και σοβαρές στρατηγικές σχέσεις ως ίσοι και όχι ως αρπακτικά».
Η αξιολόγηση αυτή, όπως αναφέρουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, θα αφορά όλους τους δημοσίους υπαλλήλους αρχίζοντας από τα διευθυντικά στελέχη.
Τα σεξιστικά σχόλια σε σημείο παρενόχλησης είχαν ως αποτέλσμα ο πρώην σύντροφος της Ιταλίδας πρωθυπουργού να χάσει και τη δουλειά του.
Στο βίντεο, ο Τζιανμπρούνο φλερτάρει σε σημείο παρένοχλησης με τη συμπαρουσιάστρια του Βιβιάνα Τζουλιέλμι στο πλατό της εκπομπής του.
Η Ιταλίδα πρωθυπουργός επαναφέρει τους ελέγχους στα σύνορα με την Σλοβενία, η οποία επίσης θα εισαγάγει συνοριακούς ελέγχους με την Ουγγαρία και την Κροατία.
Σύμφωνα με τα μέτρα που ενέκρινε η κυβέρνηση Μελόνι για το μεταναστευτικό και το προσφυγικό.
Η Τζόρτζια Μελόνι ήταν μία από τους 500.000 Ιταλούς που επέλεξαν να ταξιδέψουν στην Αλβανία για διακοπές το καλοκαίρι του 2023.