ylekopatata

Προσιτό και εύκολα προσβάσιμο, ενώ ταιριάζει σε ένα σωρό πεντανόστιμες συνταγές.
Θεωρείται πως θα μειωθούν κατά μισό εκατομμύριο τόνους.
Όσο εύκολη είναι η γλυκοπατάτα στο ψήσιμο, τόσο δύσκολη μπορεί να είναι στο κόψιμο και το καθάρισμα. Ο λόγος είναι ότι θυμίζει περισσότερο καρότο στην υφή παρά κανονική πατάτα και συνήθως έχει μεγάλο μέγεθος και χοντρό κορμό. Πολλοί προτιμούν να την ψήνουν με την φλούδα και πραγματικά σε ορισμένες περιπτώσεις είναι μία καλή λύση.
Το ξέρω ότι με το που θα ακούσατε τις λέξεις «χειροποίητα νιόκι» θα σκεφτείτε «γιατί να μπω σε κόπο;». Απόλυτα κατανοητό, το ίδιο ακριβώς σκεφτόμουν κι εγώ πριν δοκιμάσω να τα φτιάξω, αλλά τελικά έκανα λάθος. Δεν είναι δύσκολα, είναι εντυπωσιακό πιάτο (γιατί όλοι θα σκεφτόμουν, αυτό που σκεφτήκατε κι εσείς στην αρχή) και είναι πολύ γευστικά, ειδικά αν είστε λάτρεις της γλυκοπατάτας. Εγώ τα έφτιαξα με κόκκινη σάλτσα και βασιλικό, αλλά μπορείτε να τα φάτε ακόμα και σκέτα.
Βαρεθήκατε τα ίδια και τα ίδια για πρωινό; Δοκιμάστε αυτή την συνταγή!
Όπως όλες οι σούπες βελουτέ, έτσι και αυτή μπορεί να σας ζεστάνει και να σας χορτάσει μία κρύα μέρα του χειμώνα. Επίσης, είναι ιδανική για πρώτο πιάτο, τώρα τις γιορτές.