Σφοδρή επίθεση Γιακουμάτου σε Ντόρα: Κάποιοι με ψέματα θέλουν τη φατσούλα τους στα ΜΜΕ. Φωτό με το μαλλί μιζαμπλί φτιαγμένο

Σφοδρή επίθεση Γιακουμάτου σε Ντόρα: Κάποιοι με ψέματα θέλουν τη φατσούλα τους στα ΜΜΕ. Φωτό με το μαλλί μιζαμπλί φτιαγμένο
Menelaos Myrillas / SOOC

Ιδιαίτερα αιχμηρός κατά της Ντόρας Μπακογιάννη και όσων ζητούν συνέδριο ήταν ο βουλευτής της ΝΔ Γεράσιμος Γιακουμάτος στην ομιλία του στην Πολιτικής Επιτροπής ΝΔ. Στην ομιλία του απευθύνθηκε ευθέως στην κ. Μπακογιάννη, λέγοντας με τον δικό του χαρακτηριστικό τρόπο ότι 2009 την στήριξε, απέναντι στο Σαμαρά.

«Ήταν καλά τότε ε; Ήμουν καλός τότε, ε;», διερωτήθηκε ο κ. Γιακουμάτος και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Κάποιοι με ψέματα θέλουν τη φατσούλα τους στα ΜΜΕ και επικαλούνται τάχα μου το συνέδριο. Οι αρχηγίσκοι της δεκάρας. Παλικαρίσια λοιπόν, όποιος θέλει εδώ, και όχι φωτό με το μαλλί μιζαμπλί φτιαγμένο».

Ειδικότερα, ο βουλευτής της ΝΔ Γεράσιμος Γιακουμάτος στην ομιλία του ανέφερε τα εξής:

Εγώ σε στήριξα Ντόρα το 2009 απέναντι στο Σαμαρά. Ήταν καλά τότε ε; Ήμουν καλός τότε, ε; Αλλά πάνω από όλα είμαι ΝΔ και θέλω να είμαι δίκαιος. Κάποιοι με ψέματα θέλουν τη φατσούλα τους στα ΜΜΕ και επικαλούνται τάχα μου το συνέδριο. Οι αρχηγίσκοι της δεκάρας. Παλικαρίσια λοιπόν, όποιος θέλει εδώ, και όχι φωτό με το μαλλί μιζαμπλί φτιαγμένο. Εδώ είναι το όργανο. Όχι τα κανάλια και το σταρ σίστεμ. Δεν υπάρχουν ύπατοι και ανθύπατοι, υπάρχουν όργανα. Τι λες κα Ντόρα Μπακογιάννη που παραιτήθηκε ο κάθε αρχηγός της ΝΔ μετά από κάθε ήττα; Το 2000 ο Κώστας Καραμανλής ευτυχώς που δεν παραιτήθηκε και όταν παραιτήθηκε ο Κ. Μητσοτάκης το 1993 λίγους μήνες αργότερα είπε ότι ήταν λάθος, και ήταν λάθος. Θετικές οι πρωτοβουλίες του προέδρου που ανακοίνωσε στην ΚΟ. Επαναλαμβανω ότι έγινε σπέκουλα με προβοκάτσιες από άσπονδους φίλους, συναδέλφους υπουργούς όταν ήμουν εγώ υπουργός, και με χαρακτήριζαν «λαϊκή δεξιά» και «λαϊκιστή».

Δημοφιλή