Τα πιο πολύχρωμα μέρη στον πλανήτη είναι τόσο όμορφα που μοιάζουν ψεύτικα

Όχι, τα παρακάτω μέρη που θα δείτε δεν είναι σκηνικό κάποιας ταινίας. Είναι αληθινά και είναι πιο όμορφα και από τη πιο ζωηρή μας φαντασία!

Τους καλοκαιρινούς μήνες, τα λιβάδια που είναι γεμάτα με λεβάντες ανθίζουν και τα μωβ άνθη τους γεμίζουν τον ορίζοντα μέχρι εκεί που πιάνει το μάτι.

Αυτό το μικρό νησί είναι γεμάτο με σπίτια σε ζαχαρένια χρώματα που έχουν ως φόντο το φωτεινό μπλε της Μεσογείου.

Γνωστό και ως «το ποτάμι των πέντε χρωμάτων», αυτό το βιολογικό θαύμα παίρνει ένα εντυπωσιακό κόκκινο χρώμα κάθε φθινόπωρο, λόγω ενός σπάνιου φυτού που ανθίζει στο αμμώδες έδαφος.

Αυτή η λίμνη στο χρώμα της τσιχλόφουσκας παίρνει αυτή την απόχρωση λόγω ενός φιλικού στον άνθρωπο βακτηρίου που βρίσκεται στα αλμυρά νερά της.

Τους ανοιξιάτικους μήνες, λιβάδια με τουλίπες, ασφόδελους και υάκινθους ανθίζουν, προσφέροντας ένα εντυπωσιακό ουράνιο τόξο χρωμάτων.

Είναι το σπίτι για 400 είδη κοραλλιών, 500 είδη φυκιών και 1.500 είδη ψαριών - και έχει και τη χρωματική παλέτα για να το αποδείξει.

Τα χωράφια σε αυτή την επαρχία στην ανατολική Κίνα γίνονται μια «χρυσαφένια θάλασσα» όταν η κανόλα ανθίζει.

Αυτό το Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς, με φόντο την άγρια ομορφιά των Ιμαλαϊων, είναι καλυμμένο με πολύχρωμα λουλούδια. Σε συνδυασμό μάλιστα με ένα ηλιοβασίλεμα, δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο.

Την άνοιξη, τα χωράφια στη βάση του βουνού Fuji γεμίζουν με χιλιάδες βρύα. ή «shibazakura», σε διάφορες αποχρώσεις του ροζ.

Αυτή η λίμνη έχει τόσο αλάτι που σχεδόν κανένα είδος φυτού ή ζώου δεν μπορεί να επιβιώσει. Οι υπέροχες κόκκινες και πορτοκαλί αποχρώσεις της όμως μας ανταμείβουν!

Αυτό το κείμενο είναι μεταφρασμένο από την αμερικανική έκδοση της Huffington Post και είναι αναδημοσίευση από το Pure Wow