Φεστιβάλ Καννών 2015: Η πρώτη σκηνή από το «The Lobster» του Γιώργου Λάνθιμου

Φεστιβάλ Καννών 2015: Η πρώτη σκηνή από το «The Lobster» του Γιώργου Λάνθιμου
CanalPlus

Το 68ο Φεστιβάλ των Καννών βρίσκεται σε εξέλιξη από χτες (Τετάρτη 13 Μαΐου) στην Κρουαζέτ και τώρα έχουμε στα χέρια μας την πρώτη σκηνή από την πολυαναμενόμενη νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου, «The Lobster».

Κατά τη διάρκεια της χτεσινοβραδινής τελετής έναρξης προβλήθηκε ένα βίντεο με (πολύ σύντομα) κλιπ σκηνών από όλες τις ταινίες που συμμετέχουν φέτος στο γαλλικό Φεστιβάλ Κινηματογράφου. Μεταξύ αυτών ήταν και μια εξαιρετικά τρυφερή σκηνή ανάμεσα στον Colin Farrell και την Rachel Weisz, το πρωταγωνιστικό δίδυμο του «The Lobster», κατά την οποία αποκαλύπτεται ο μυστικός κώδικας που εφηύρε το ζευγάρι της ταινίας για να επικοινωνούν μεταξύ τους, χωρίς να γίνεται αντιληπτό από όσους βρίσκονται γύρω τους.

Όταν λέμε «τρυφερή», βέβαια, εννοούμε την ιδιαίτερη τρυφερότητα που υπάρχει αποκλειστικά στον παράξενο κόσμο του Λάνθιμου, όπως τον μάθαμε μέσα από τον «Κυνόδοντα» και τις «Άλπεις».

Σύντομα θα έχουμε και το πρώτο trailer της ταινίας, μέχρι τότε όμως μπορείτε να απολαύσετε το εν λόγω κλιπ στο βίντεο που ακολουθεί -όπως και πολλά άλλα από τις υπόλοιπες ταινίες του Φεστιβάλ των Καννών.

Τα κλιπ των ταινιών ξεκινούν στο 22'00”, το κλιπ του «The Lobster» βρίσκεται στο 24'56”.

Δημοφιλή