10 πράγματα που δεν γνωρίζατε για τα «Φιλαράκια»

10 πράγματα που δεν γνωρίζατε για τα «Φιλαράκια»
Hot Rod Homepage/Flickr

Η αγαπημένη σειρά μπορεί να έχει τελειώσει εδώ και αρκετά χρόνια αλλά οι θαυμαστές της παραμένουν ακόμα πιστοί. Επειδή ποτέ δεν χορταίνουμε να μαθαίνουμε τα πάντα για την σειρά που αγαπήθηκε όσο καμία άλλη, σας παρουσιάζουμε 10 πράγματα που ίσως δεν γνωρίζατε μέχρι σήμερα για τα Φιλαράκια.

1. Ο ηθοποιός Ματ Λε Μπλαν, που υποδυόταν τον Τζόι στην σειρά, είχε μόλις 11 δολάρια στην τσέπη του όταν προσλήφθηκε. Με τον πρώτο του μισθό αγόρασε κάτι να φάει (σε αντίθεση με την Κόρτνεϊ Κοξ που αγόρασε μία Πόρσε.

2. Η αρχική αρίθμηση για τα διαμερίσματα που έμενε ο Τσάντλερ και η Μόνικα, αντίστοιχα, αρχικά ήταν 4 και 5, αλλά στη συνέχεια άλλαξαν σε 19 και 20, αφού οι παραγωγοί κατάλαβαν ότι δεν ήταν ρεαλιστικό να υπάρχει αυτή η αρίθμηση σε διαμερίσματα που βρίσκονται στον πάνω όροφο ενός κτιρίου.

3. Ο Μπρους Γουΐλις έπαιξε στην σειρά επειδή έχασε ένα στοίχημα που είχε βάλει με τον Μάθιου Πέρι.

4. Το 1993 ο Μάθιου Πέρι είχε μία ιδέα για μία σειρά με ένα γκρουπ από 20άρηδες που κάνουν παρέα. Το NBC απέρριψε την πρότασή του, μιας και ήδη ετοίμαζαν μία παρόμοια σειρά, τα Φιλαράκια.

5. Η Κόρτνεϊ Κοξ είχε λάβει μέρος στο βίντεο κλιπ του Μπρους Σπρίνγκστιν, «Dancing in the dark». Ήταν, επίσης, ο πρώτος άνθρωπος που ανέφερε τη λέξη «περίοδο» στην αμερικανική τηλεόραση σε διαφήμιση που έκανε για ταμπόν.

6. Η Κόρτνεϊ Κοξ προοριζόταν, αρχικά, για τον ρόλο της Ρέιτσελ, αλλά επέμενε να παίξει την Μόνικα και η Τζένιφερ Άνιστον παραλίγο να αρνηθεί την πρόταση να παίξει στην σειρά για να παίζει στο Saturday Night Live.

7. Η Μόνικα και η Φίμπι είναι το μόνο ζευγάρι που δεν έχει φιληθεί στη σειρά. Όλοι οι υπόλοιποι χαρακτήρες με κάποιον τρόπο έχουν φιληθεί.

8. Ο Ρος για τρεις συνεχόμενες σεζόν αναφέρει ότι είναι 29 ετών.

9. Ο ρόλος του Γκάνθερ δόθηκε στον Τζέιμς Μάικλ Τάιλερ επειδή μπορούσε να λειτουργήσει την μηχανή του εσπρέσο, αφού πριν από τη σειρά δούλευε σε καφετέρια.

10. Συνολικά και οι 6 χαρακτήρες βίωσαν 138 σχέσεις. Ο Τζόι κοιμήθηκε με 51 γυναίκες, η Φίμπι με 32, η Ρέιτσελ με 15, η Μόνικα και ο Ρος με 14 και ο Τσάντλερ με 10.

Δημοφιλή