ΕΙΔΗΣΕΙΣ
09/06/2015 10:56 EEST | Updated 10/03/2016 11:10 EET

Google Maps: Ταξιδεύοντας με...δράκο και το τέρας του Λοχ Νες

Google Maps

Το Google Maps πλέον παρέχει σε χρήστες στη Μ. Βρετανία με πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο σχετικά με τους καλύτερους και γρηγορότερους τρόπους να φτάσει κάποιος σε ένα μέρος- ανεξαρτήτως του αν αυτοί επιλέγουν να ταξιδέψουν με τρένο, μετρό, λεωφορείο, πλοίο, δράκο ή το τέρας του Λοχ Νες.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το ταξίδι από το Σνόουντον, το υψηλότερο βουνό της Ουαλίας, στα όρη Μπρέκον Μπίκονς. Σύμφωνα με τη Google, θα χρειάζονταν είτε τρεισήμισι ώρες με το αυτοκίνητο, είτε 32 λεπτά με τον δράκο.

Άλλη μια...αξιοσημείωτη διαδρομή είναι το ταξίδι ανάμεσα στο Φορτ Αουγκούστους και το κάστρο Ούρκουχαρτ στα Χάιλαντς της Σκωτίας. Ο ενδιαφερόμενος μπορεί είτε να πάρει το λεωφορείο, που θα χρειαστεί 33 λεπτά, είτε το τέρας του Λοχ Νες (22 λεπτά).

Το Google Maps κατά καιρούς εμφανίζει «easter eggs» στην εφαρμογή του: Προηγουμένως είχε «πει» στους ταξιδιώτες να κολυμπήσουν στον Ατλαντικό ή να κάνουν τζετ σκι στον Ειρηνικό.

Όπως σημειώνει το Buzzfeed, τα νέα easter eggs του Google Maps περιλαμβάνουν ταξίδι με «βασιλική άμαξα» από το Παλάτι του Μπάκιγχαμ στο Κάστρο Ουΐνδσορ, και με «punt» (σκάφος με επίπεδο κάτω μέρος) στην Οξφόρδη και το Κέμπριτζ.

Αναδημοσίευση από τη HuffPost US