Τα «μαζεύει» ο ΣΥΡΙΖΑ για τον Μάρκο Μπόλαρη

Τα «μαζεύει» ο ΣΥΡΙΖΑ για τον Μάρκο Μπόλαρη
Sooc

«Με αφορμή αιτιάσεις που υπήρξαν για τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, θέλουμε να δηλώσουμε ότι για τον ΣΥΡΙΖΑ δεν τίθεται κανένα θέμα για τον Μάρκο Μπόλαρη» αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Υπενθυμίζεται ότι την Τετάρτη το Τμήμα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ είχε εκδώσει ανακοίνωση με την οποία έμπαινε στο στόχαστρο ο Μ. Μπόλαρης: «Ο Μάρκος Μπόλαρης ήταν υφυπουργός Υγείας το 2012, με υπουργό υγείας τον Α. Λοβέρδο, όταν εξελίχθηκε η φρικτή υπόθεση διαπόμπευσης των οροθετικών – υπόθεση, βέβαια, που τότε καταγγέλλαμε με οργή» αναφερόταν σχετικά.

Σημειώνεται ότι στην ανακοίνωση του Τμήματος Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ απαντά ο υφυπουργός Αγροτικής ανάπτυξης, Μάρκος Μπόλαρης, σχετικά με την εμπλοκή του στο θέμα της διαπόμπευσης των οροθετικών γυναικών επί υπουργίας Λοβέρδου.

Μιλώντας στον σταθμό Aθήνα 9,84, ο υφυπουργός τόνισε πως δεν είχε ουδεμία ανάμειξη στο συγκεκριμένο θέμα.

«Εδώ, λοιπόν, έκπληκτος είδα χτες μια ανακοίνωση, η οποία δεν έχει σχέση με τίποτα από όλα αυτά. Δηλαδή, αναφέρεται στην ευθύνη που έχει ο υφυπουργός, ο οποίος δεν είχε αρμοδιότητα για όσα έκανε ο υπουργός. Επειδή, όμως, ο υπουργός πήρε μια απόφαση η οποία καταγγέλθηκε, κατά την άποψη αυτών που εξέδωσαν την ανακοίνωση ευθύνεται ο υφυπουργός. Αυτά είναι ανήκουστα και απίστευτα πράγματα. Δεν μεταφέρω καμία ευθύνη», δήλωσε.

Ο κύριος Μπόλαρης δήλωσε πως το Τμήμα Δικαιωμάτων χειρίστηκε με προχειρότητα το συγκεκριμένο ζήτημα, διαδίδοντας συκοφαντίες για το πρόσωπό του.

«Προτού βγάλεις μια ανακοίνωση, ασχολείσαι και μαθαίνεις πώς έχει το θέμα; Ούτε αρμοδιότητες είχα, ούτε καμία εμπλοκή στο θέμα και απορώ με πόση προχειρότητα μπορεί να χειριστεί κανείς ένα ζήτημα, το οποίο αφορά πραγματικά δικαιώματα και αυτών που είχαν εμπλακεί, αλλά και αυτών που καταγγέλλονται σήμερα με ανακρίβεια και αναλήθειες στα όρια της συκοφαντικής δυσφήμησης... Δεν νομίζω ότι πρέπει να κάνω κάτι, γιατί δεν έχω καμία εμπλοκή. Με αυτά τα θέματα έχει ασχοληθεί η δικαιοσύνη κ.λπ.. Καμία εμπλοκή πουθενά. Δεν θα κάνω απολύτως τίποτα».

Ο ίδιος υποστήριξε την θέση του στο Υπουργείο, σημειώνοντας ότι κάνει ότι μπορεί για να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του.

«Τη θητεία μου στο υπουργείο την αντιλαμβάνομαι σαν υπηρεσία προς τον πολίτη και δίνω και καταθέτω τις δυνάμεις μου και την ψυχή μου. Αυτό γίνεται αντιληπτό από τους συμπολίτες μου. Τις άλλες σκοπιμότητες που έχουν άλλους στόχους επίσης τις καταλαβαίνω και τις καταλαβαίνουν και οι πολίτες», κατέληξε.

Διαβάστε επίσης:

Δημοφιλή