Αυτή η μικρή λεπτομέρεια ίσως αποδεικνύει ότι εκείνος ο χαρακτήρας του «Walking Dead» είναι ζωντανός

Αυτή η μικρή λεπτομέρεια ίσως αποδεικνύει ότι εκείνος ο χαρακτήρας του «Walking Dead» είναι ζωντανός
Facebook

ΠΡΟΣΟΧΗ! SPOILERS! Εάν δεν έχετε δει το τρίτο επεισόδιο της 6ης σεζόν του Walking Dead MHN συνεχίζετε να διαβάζετε παρακάτω (δείτε το όμως άμεσα, γιατί αξίζει!). Μπορείτε όμως να διαβάσετε αυτή τη θεωρία, σε όποιο επεισόδιο και εάν βρίσκεστε.

Για όσους όμως το είδαν, ξέρουμε ότι η καρδιά σας έχει ραγίσει. Ένας από τους πιο αγαπημένους χαρακτήρες της σειράς, ο Γκλεν, το αγόρι που εξελίχθηκε σε αληθινό ήρωα, αν και όπως λέει επρόκειτο «απλώς να μοιράζει πίτσες», πεθαίνει. Ή μήπως όχι;

Αμέσως μετά την προβολή του επεισοδίου, στο Ίντερνετ ξέσπασε η κόλαση. Στην τελευταία σκηνή, ο Νίκολας και ο Γκλεν βρίσκονται επάνω σε έναν κάδο σκουπιδιών και έχουν περικυκλωθεί από ζόμπι. Ξαφνικά, ο Νίκολας ψιθυρίζει ένα «σε ευχαριστώ» και στη συνέχεια αυτοπυροβολείται, σε μία σκηνή που πραγματικά πρόκειται να γίνει μία από τις πιο κλασικές της σειράς.

Και γίνεται το αδιανόητο. Πέφτουν και οι δύο μαζί μέσα σε μία θάλασσα ζωντανών νεκρών. Ο Γκλεν βρίσκεται στο πάτωμα, ουρλιάζοντας ενώ βλέπει τους «walkers» να τον τρώνε. Ή μήπως (και) πάλι όχι;

Ναι, υπάρχει μια μικρή λεπτομέρεια που λίγοι πρόσεξαν και ίσως αποδεικνύει πως ο ήρωας μας είναι ζωντανός. Η αναγνώστρια της Huffington Post, Στέφι Β. ήταν εκείνη που το επισήμανε, η θεωρία έχει ήδη μοιραστεί στα φόρουμ της σειράς και ακόμη και ο ηθοποιός που παίζει τον Νίκολας, ο Μάικλ Τρέινορ, έδωσε στην όλη ιδέα την υποστήριξή του.

Η λεπτομέρεια: Ο Νίκολας έχει ξεμείνει από σφαίρες και έτσι είναι αδύνατο να αυτοκτόνησε με το όπλο του.

Με τον Νίκολας να βρίσκεται σε μία κατάσταση όπου μοιάζει χαμένος σε όλο το επεισόδιο, αρκετοί φαν του «Walking Dead» θεώρησαν ότι η σκηνή δεν είναι τίποτα παραπάνω από μία παραίσθηση. Και τώρα αυτή η θεωρία γίνεται ακόμα πιο δυνατή με τη λεπτομέρεια που αναφέρθηκε παραπάνω. Όπως γράφει ο σχολιαστής JDAKA0131 στα φόρουμ ο Νίκολας φαίνεται πως έχει ξεμείνει από σφαίρες πριν την σκηνή με τον κάδο σκουπιδιών.

Εάν δείτε το επεισόδιο, καθώς ο Γκλεν πετάει το όπλο του, μπορείτε να ακούσετε δύο κλικ από το όπλο του Νίκολας, το οποίο δείχνει ότι είναι άδειο και δεν βλέπουμε να του βάζει νέες σφαίρες. Εάν δεν έχει σφαίρες, τότε πώς αυτοκτόνησε; Εκτός και εάν η σειρά έκανε λάθος, η όλη σκηνή πρέπει να είναι μία παραίσθηση του Νίκολας.

Εντάξει, αυτό είναι φοβερό (εάν ισχύει!).

Εάν δει κάποιος ξανά το επεισόδιο, τότε η θεωρία πραγματικά στέκει και όλα γίνονται όπως τα λέει παραπάνω JDAKA0131.

Τι έχει να πει όμως για όλα αυτά ο ηθοποιός που υποδύεται τον Νίκολας στην Huffington Post:

«Αυτό θα ήταν ενδιαφέρον. Εννοώ, και με το επεισόδιο που πεθαίνει ο Ταϊρίζ υπάρχει αυτό είδος της αίσθησης του πυρετώδους ονείρου. Είναι συνέχεια δημιουργικοί στη σειρά και ενσωματώνουν πολύπλοκες τεχνικές για να πουν μια ενδιαφέρουσα ιστορία, επομένως αυτή είναι μία πιθανότητα,» λέει ο Τρέινορ.

Παράλληλα, ο ηθοποιός δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο ότι θα δούμε ξανά τον Νίκολας στη σειρά, ενώ ο παραγωγός της, Σκοτ Γκιμπλ, επιβεβαίωσε ότι θα δούμε ξανά τον Γκλεν «με κάποιο τρόπο».

Όποια και εάν είναι εξήγηση για το ότι ο Γκλεν είναι ακόμα ζωντανός, δεν μας νοιάζει, αρκεί να υπάρχει. Εντάξει, ένα από τα πράγματα που κάνουν τη σειρά τόσο εθιστική είναι και το ότι πεθαίνουν πολλοί από τους πρωταγωνιστές. Όμως, πραγματικά, ας μην μας πάρουν τα ζόμπι και τον Γκλεν. Πώς θα το αντέξει αυτό ο Ρικ;

Μέχρι το επόμενο επεισόδιο, ο Γκλεν θα είναι στο μυαλό μας. Ώσπου να τον δούμε ξανά.