ΕΙΔΗΣΕΙΣ
10/02/2016 12:07 EET | Updated 10/02/2016 12:15 EET

Αντεπίθεση του Μαξίμου κατά της αξιωματικής αντιπολίτευσης: Η ΝΔ δίνει την ύστατη μάχη της για λογαριασμό της διαπλοκής

Eurokinissi

Δεν άφησε αναπάντητη το Μαξίμου την ανακοίνωση της ΝΔ όπου με αφορμή τις τοποθετήσεις του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο υπουργικό συμβούλιο τον κατηγορεί μεταξύ άλλων ότι συνεχίζει την πολιτική της πόλωσης, του διχασμού και της εξαπάτησης.

Το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού πέρασε στην αντεπίθεση κατά της αξιωματικής αντιπολίτευσης λέγοντας πως: «Η ΝΔ δίνει την ύστατη μάχη της για λογαριασμό της διαπλοκής».

«Είτε το θέλουν είτε όχι, το καθεστώς αυτό τελειώνει. Ο τόπος γυρίζει, επιτέλους, σελίδα» αναφέρει το Μαξίμου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Νέα Δημοκρατία δίνει την ύστατη μάχη της για λογαριασμό της διαπλοκής.

Δίνει αυτή τη μάχη παριστάνοντας τον υπερασπιστή των αγροτικών συμφερόντων και υποκινώντας την αδιαλλαξία των πιο ακραίων στοιχείων.

Δίνει αυτή την μάχη παριστάνοντας τον φίλο της μεσαίας τάξης και των επαγγελματιών και κρύβοντας, όσο τουλάχιστον μπορεί, τον αληθινό θατσερικό της εαυτό.

Δίνει αυτή τη μάχη ελπίζοντας να αποβεί η μάχη της διαπραγμάτευσης εις βάρος της κυβέρνησης και ολόκληρου του ελληνικού λαού.

Στον πυρήνα αυτής της πολιτικής βρίσκεται η απεγνωσμένη προσπάθειά τους, να κρατηθεί όρθιο το αμαρτωλό καθεστώς της ανομίας και των διαπλεκόμενων συμφερόντων στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο.

Είτε το θέλουν είτε όχι, το καθεστώς αυτό τελειώνει. Ο τόπος γυρίζει, επιτέλους, σελίδα».

Sponsoed post