Στην νέα του ταινία ο Daniel Radcliffe υποδύεται ένα πτώμα που πέρδεται. Όχι, αλήθεια

Στην νέα του ταινία ο Daniel Radcliffe υποδύεται ένα πτώμα που πέρδεται. Όχι, αλήθεια
Swiss Army Man

Και αυτό ήταν κάτι που δεν περίμενα να γράψω ποτέ.

Συνεχίζουμε.

Το «Swiss Amry Man» είναι η ταινία που άφησε τους πάντες σύξυλους στο φεστιβάλ κινηματογράφου Sundance, με τους δύο σκηνοθέτες Daniel Kwan και Daniel Scheinert (οι οποίοι υπογράφουν το φιλμ ως «Daniels») να κερδίζουν τελικά το βραβείο σκηνοθεσίας αλλά και τις καρδιές του κοινού. Πρωταγωνιστούν ο Daniel Radcliffe και ο Paul Dano.

Θα προσπαθήσουμε να σας περιγράψουμε όσο το δυνατόν καλύτερα την ιστορία της ταινίας, αλλά η αλήθεια είναι πως πρέπει να δείτε το trailer για να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα.

Ο Hank (Dano) είναι ναυαγός σε ένα ερημικό νησί και έχοντας πια χάσει κάθε ελπίδα διάσωσης αποφασίζει να αυτοκτονήσει. Όμως λίγο πριν κάνει το μοιραίο βήμα και κρεμαστεί, βλέπει το πτώμα ενός άντρα να έχει ξεβραστεί στην ακτή. Μπορεί να είναι ένα πτώμα σε αρχικό στάδιο αποσύνθεσης, μπορεί να έχει προχωρημένο τυμπανισμό, είναι όμως κάποιου είδους παρέα και αυτό είναι το μόνο που νοιάζει τον Hank.

Σε περίπτωση που δεν το καταλάβατε από την αρχή, ναι, το πτώμα αυτό είναι ο Daniel Radcliffe.

To «Swiss Army Man» θα κυκλοφορήσει στην Αμερική την 1η Ιουλίου και πραγματικά ελπίζουμε να πάρει σύντομα διανομή στην Ελλάδα γιατί δεν θυμόμαστε την τελευταία φορά που μια ταινία μας προξένησε τόσο μεγάλο ενδιαφέρον και περιέργεια. Και έναν κάποιο ακατανόητο ενθουσιασμό.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε και την επίσημη αφίσα της ταινίας, με το υπέροχα έξυπνο tag line «We all need some body to lean on».

Δημοφιλή