Δραγασάκης: Στόχος των επιθέσεων η απαξίωση της Τράπεζας Αττικής

Δραγασάκης: Στόχος των επιθέσεων η απαξίωση της Τράπεζας Αττικής
Eurokinissi

«Πίσω από τις επαναλαμβανόμενες επιθέσεις στόχος είναι η απαξίωση της Τράπεζας Αττικής και η ιδέα του παράλληλου τραπεζικού συστήματος» αναφέρει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης σε μήνυμα που ανάρτησε στον λογαριασμό του στο Twitter.

Ο κ. Δραγασάκης απαντά επίσης σε αναφορές βουλευτών του ΠΑΣΟΚ λέγοντας ότι η επαγγελματική σχέση που είχε με την Τράπεζα Αττικής είναι γνωστή σε όλους και αφορούσε την περίοδο 2010-2012, όταν δεν ήταν βουλευτής.

Ειδικότερα, νωρίτερα σήμερα Τετάρτη, ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, σε ομιλία του στη Βουλή υποστήριξε ότι ο κ. Δραγασάκης ήταν επί 30 χρόνια οικονομικός σύμβουλος στην Τράπεζα Αττικής.

«Ο κ. Δραγασάκης, ήταν οικονομικός σύμβουλός της τράπεζας Αττικής επί τριάντα χρόνια και έφυγε από την τράπεζα Αττικής όταν εκλέχθηκε βουλευτής. Να απαντήσετε για ότι συνέβαινε εκεί. Και από κατήγοροι, κουνώντας μας το δάχτυλο, είστε κατηγορούμενοι για ότι συμβαίνει τον τελευταίο χρόνο», είχε τονίσει χαρακτηριστικά.

Δημοφιλή