Νεαρός ομολόγησε τη δολοφονία του φοιτητή του ΤΕΙ Αθήνας Θοδωρή Γαλαζούλα

Νεαρός ομολόγησε τη δολοφονία του φοιτητή του ΤΕΙ Αθήνας Θοδωρή Γαλαζούλα
SOOC

Ύστερα από πολλές ώρες ανάκρισης στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής ο 22χρονος που προσήχθη την Τετάρτη για τη δολοφονία του φοιτητή του ΤΕΙ Αθήνας Θοδωρή Γαλαζούλα φέρεται να ομολόγησε την πράξη του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 22χρονος ανέφερε στους αστυνομικούς ότι θεώρησε τον εαυτό του εξαπατημένο από το θύμα μετά από δοσοληψία ναρκωτικών.

Οι αξιωματικοί του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής είχαν ταυτοποιήσει φυσίγγια που βρήκαν στο σπίτι του δράστη με τα τρία φυσίγγια που είχαν βρεθεί δίπλα από τη σορό του θύματος. Μπροστά σε αυτά τα στοιχεία, την ανάλυση κλήσεων από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου και την ανταλλαγή μηνυμάτων που είχε ο δράστης με το θύμα την ημέρα της εξαφάνισής του, ο 22χρονος φαίνεται να «έσπασε» και να ομολόγησε τον έντονο καυγά και την δολοφονία του νεαρού φοιτητή.

Αρχικά οι αστυνομικοί είχαν διαπιστώσει δεκάδες τηλεφωνικές κλήσεις και μηνύματα ανάμεσα στον δράστη και το θύμα, λίγες ώρες πριν εκείνος φύγει από το σπίτι του στον Γέρακα, προκειμένου να πάει στο ραντεβού για την επίλυση των διαφορών τους.

Ο συγκεκριμένος νεαρός ήταν ανάμεσα στα δεκάδες άτομα που εξετάστηκαν αρχικά. Οι αστυνομικοί φαίνεται να κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι αφορμή της ανθρωποκτονίας ήταν διαφορές που προέρχονται από την διακίνηση ινδικής κάνναβης. Μετά την προσαγωγή του 22χρονου το απόγευμα της Τετάρτης, στο σπίτι του φαίνεται να εντόπισαν φυσίγγια, τα οποία ταυτοποιήθηκαν με τους κάλυκες που είχαν βρεθεί δίπλα από το θύμα.

Ο 22χρονος συνελήφθη για κατοχή μικροποσότητας ινδικής κάνναβης. Οδηγήθηκε χθες στον Εισαγγελέα για την υπόθεση των ναρκωτικών και επέστρεψε στην Ασφάλειας Αττικής όπου συνεχίστηκε η ανάκριση μέχρι που ο νεαρός ομολόγησε την πράξη του. Οι αστυνομικοί έλαβαν την απολογία του και σήμερα θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Δημοφιλή