Αιματηρή έκρηξη στο Everest στην πλατεία Βικτωρίας

Αιματηρή έκρηξη στο Everest στην πλατεία Βικτωρίας
EUROKINISSI/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ

Upd- Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε στο Everest στην πλατεία Βικτωρίας με τραγικό απολογισμό τον θάνατο μιας 38χρονης γυναίκας, που εργαζόταν στο κατάστημα. Επίσης σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, υπάρχουν 5 τραυματίες.

Οι αρχές νωρίτερα αναζητούσαν ένα άτομο στο υπόγειο του καταστήματος και όπως έγινε γνωστό αργότερα επρόκειτο για την άτυχη 38χρονη που εντοπίστηκε νεκρή. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για τη λογίστρια του καταστήματος.

Όσον αφορά στους τραυματίες, οι 3 έχουν διακομιστεί στο νοσοκομείο, ενώ μια εκ των τραυματιών, η οποία ήταν υπάλληλος του καταστήματος, είναι σε σοβαρή κατάσταση, καθώς φέρει εγκαύματα στο πρόσωπο. Οι άλλοι δύο μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο λόγω αναπνευστικών προβλημάτων και δεν θα παραμείνουν για νοσηλεία. Υπάρχουν ακόμη δύο ελαφρά τραυματίες από θραύσματα, οι οποίοι όμως δεν χρειάστηκε να διακομιστούν στο νοσοκομείο.

Η έκρηξη έγινε στις 9.25 το πρωί στον υπόγειο χώρο ταχυφαγείου στην οδό 3ης Σεπτεμβρίου 87. Στο σημείο έσπευσε η πυροσβεστική, με 15 πυροσβέστες και 5 οχήματα.

Μετά από μια ώρα περίπου η πυροσβεστική κατάφερε να σβήσει την πυρκαγιά.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η έκρηξη προκλήθηκε από φιάλη υγραερίου. Η αστυνομία έχει αποκλείσει όλη την περιοχή, ενώ από την ισχυρή έκρηξη έχουν προκληθεί ζημιές σε παρακείμενα μαγαζιά και σπίτια, καθώς και σε σταθμευμένα ΙΧ και μοτοσυκλέτες.

Ανακοίνωση της εταιρίας για το τραγικό συμβάν

«Με βαθιά οδύνη στην εταιρία Everfood A.E., διαχειρίστρια εταιρεία του καταστήματος everest στην πλατεία Βικτωρίας, βιώνουμε την απώλεια συναδέλφου, μετά από έκρηξη το πρωί, κατά τη διάρκεια εργασιών συνεργείου ψυκτικών.

Το τραγικό θύμα, η Βασιλική Παραστατίδου, εργάζονταν δεκαπέντε χρόνια στην εταιρεία και θα μείνει για πάντα στη μνήμη όλων μας ως υπόδειγμα εργαζόμενου, συζύγου και μητέρας.

Η διοίκηση της εταιρίας, όλο το προσωπικό και οι συνεργάτες είναι συγκλονισμένοι καθώς συμμερίζονται τον πόνο των οικείων της και δηλώνουν την αμέριστη συμπαράστασή τους στην οικογένειά της.

Επίσης η εταιρία δηλώνει ότι θα προσφέρει κάθε συμπαράσταση στους τραυματίες και εύχεται σε όλους πλήρη ανάρρωση το ταχύτερο δυνατόν.

Η διοίκηση της εταιρίας από την πρώτη στιγμή του θλιβερού συμβάντος έχει προσφέρει στην πυροσβεστική και τις άλλες υπηρεσίες και αρχές κάθε αναγκαία συνδρομή και δηλώνει ότι θα συμβάλλει με κάθε τρόπο στην πλήρη διαλεύκανση των αιτίων του τραγικού αυτού γεγονότος».

Έκρηξη

Δημοφιλή