Μια μαθητική ιστορία αγάπης που μετατρέπεται σε κάτι φρικιαστικό: Ανατριχιαστικό βίντεο με αφορμή το μακελειό στο Σάντι Χουκ

Μια μαθητική ιστορία αγάπης που μετατρέπεται σε κάτι φρικιαστικό: Ανατριχιαστικό βίντεο με αφορμή το μακελειό στο Σάντι Χουκ
YouTube/Sandy Hook Promise

Ένα βίντεο- ταινία μικρού μήκους κατά της ένοπλης βίας σε σχολεία έφτιαξαν και δημοσίευσαν οι οικογένειες των θυμάτων στο μακελειό του Σάντι Χουκ στις ΗΠΑ το 2012.

Το δίλεπτο βίντεο δείχνει μια ρομαντική ιστορία γύρω από έναν έρωτα που φαίνεται να ανθίζει ανάμεσα σε έναν μαθητή και μια μαθήτρια, μέσω μηνυμάτων σε ένα θρανίο. Ωστόσο, όταν τελικά συναντιούνται, αυτό που φαίνεται να ετοιμάζεται να αρχίσει διακόπτεται απότομα από ένα βίαιο συμβάν.

Το όλο νόημα της υπόθεσης είναι ότι, αν προσέξει κανείς τι συμβαίνει στο φόντο πίσω από τους πρωταγωνιστές, βλέπει έναν μαθητή ο οποίος παρουσιάζει προβληματική συμπεριφορά- και ο οποίος εν τέλει εξελίσσεται σε άλλον έναν μακελάρη, που πραγματοποιεί ένοπλη επίθεση σε σχολείο.

Το βίντεο έχει δημιουργήσει η οργάνωση Sandy Hook Promise, η οποία έχει σκοπό την ενημέρωση και τη βοήθεια σε γονείς, σχολεία και κοινωνικούς φορείς για την πρόληψη της βίας στα σχολεία, μέσω της μέριμνας όσον αφορά στην ψυχική υγεία και άλλων πρακτικών.

Δημοφιλή