ΕΙΔΗΣΕΙΣ
07/12/2016 08:03 EET | Updated 07/12/2016 09:19 EET

Αυτές είναι οι 10 εφαρμογές που προτίμησε περισσότερο ο κόσμος μέσα στο 2016, σύμφωνα με την Apple

BERLIN, GERMANY - SEPTEMBER 27:  In this photo illustration the app of Snapchat is displayed on a smartphone on September 27, 2016 in Berlin, Germany.  (Photo Illustration by Thomas Trutschel/Photothek via Getty Images)
Thomas Trutschel via Getty Images
BERLIN, GERMANY - SEPTEMBER 27: In this photo illustration the app of Snapchat is displayed on a smartphone on September 27, 2016 in Berlin, Germany. (Photo Illustration by Thomas Trutschel/Photothek via Getty Images)

Στο πνεύμα των λιστών που έχουν ξεκινήσει να δημοσιεύονται συνοψίζοντας τα καλύτερα και τα χειρότερα της χρονιάς που φεύγει, η Apple αποκάλυψε πρόσφατα τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές του 2016, βάσει των downloads που έκαναν οι χρήστες του Apple Store.

Και, αν είχατε δώσει λίγη προσοχή στο πώς κινήθηκαν οι τάσεις στις εφαρμογές μέσα στη χρονιά, η πρώτη θέση της λίστας μάλλον δεν θα σας κάνει ιδιαίτερη εντύπωση: ανήκει, φυσικά, στο Snapchat.

Το Snapchat, η εφαρμογή του Evan Spiegel, κέρδισε τόσο το Facebook όσο και το Instagram και το Pokemon Go, καταφέρνοντας να σκαρφαλώσει στη κορυφή από την 5η θέση στην οποία βρισκόταν πέρυσι.

Στη δεύτερη θέση με τις εφαρμογές που χρησιμοποιήθηκαν περισσότερο φέτος βρέθηκε, κάπως αναπάντεχα είναι η αλήθεια, το Messenger του Facebook, ενώ στην τρίτη το Pokemon Go -καμία έκπληξη εδώ.

Επίσης, η Apple ανακοίνωσε και τις δικές της επιλογές για το 2016, ανακηρύσσοντας, μεταξύ άλλων, την εφαρμογή για φωτογραφίες Prisma ως την καλύτερη εφαρμογή για iPhone και το Clash Royale ως το καλύτερο παιχνίδι για iPhone.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το top10 των πιο «κατεβασμένων» εφαρμογών του 2016, όπως διαμορφώθηκε από το Apple Store.

1. Snapchat

2. Messenger

3. Pokémon GO

4. Instagram

5. Facebook

6. YouTube

7. Google Maps

8. Pandora

9. Netflix

10. Spotify Music

Sponsored Post