ΚΟΙΝΩΝΙΑ
01/03/2017 02:44 EET | Updated 01/03/2017 09:09 EET

Νεκρός με μια σφαίρα στο κεφάλι άνδρας σε ταξί στην Κηφισιά

Eurokinissi

Νεκρός με μία σφαίρα στο κεφάλι εντοπίστηκε τα μεσάνυχτα της Τρίτης άνδρας που βρισκόταν μέσα σε ταξί στη συμβολή των οδών Κοκκιναρά και Χαριλάου Τρικούπη στην Κηφισιά.

Ο άνδρας, ο οποίος βρισκόταν στη θέση του οδηγού, δέχθηκε σφαίρα από πυροβόλο όπλο στον δεξιό κρόταφο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι πυροβολήθηκε εν κινήσει, γι' αυτό και το ταξί συνέχισε να κινείται για λίγο ανεξέλεγκτο και προσέκρουσε σε σταθμευμένο αυτοκίνητο, όπου και ακινητοποιήθηκε.

Ενα από τα ενδεχόμενα που εξετάζεται πολύ σοβαρά από την αστυνομία είναι να πρόκειται για κάποιον μανιακό ή εμμονικό με ψυχολογικά προβλήματα.

Το συγκεκριμένο σενάριο βρίσκεται ψηλά στη λίστα των Αρχών, καθώς πριν από περίπου ένα μήνα στην ίδια περιοχή άγνωστος άνδρας είχε πυροβολήσει εναντίον οδηγού ταξί. Μάλιστα το περιστατικό είχε γίνει σε κοντινή απόσταση από το σημείο της δολοφονίας. Σε εκείνη την περίπτωση ο 30χρονος οδηγός ταξί στάθηκε τυχερός καθώς οι σφαίρες δεν βρήκαν το στόχο τους, ενώ και σε εκείνη την περίπτωση η ληστεία δεν ήταν το κίνητρο του δράστη.

Τώρα στην ΕΛΑΣ εξετάζουν αν μπορεί να ταυτοποιήσουν τους κάλυκες από το 22αρι πιστόλι που χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία με τα στοιχεία που έχουν από την επίθεση του προηγούμενου μήνα.

Ο οδηγός που δολοφονήθηκε τα μεσάνυχτα ήταν 52 ετών, κάτοικος Νέας Ιωνίας και εργαζόταν στο ταξί τους τελευταίους έξι μήνες.

Το έγκλημα αποκαλύφθηκε όταν λεωφορείο που περνούσε από το σημείο δεν μπορούσε να περάσει, γιατί το ταξί έκλεινε τον δρόμο και ο οδηγός του κατέβηκε να δει τι συμβαίνει. Τότε αντίκρισε τον 52χρονο νεκρό και ειδοποίησε την Αστυνομία.

Μέσα στο ταξί βρέθηκαν ένας κάλυκας και μια βολίδα πυροβόλου όπλου μικρού διαμετρήματος, τα οποία εξετάζονται στην Εγκληματολογική Υπηρεσία. Σημειώνεται, τέλος, ότι στις τσέπες του θύματος βρέθηκαν χρήματα, αλλά οι αστυνομικοί δεν έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο της ληστείας.