ΚΟΙΝΩΝΙΑ
03/08/2017 10:48 EEST | Updated 03/08/2017 15:42 EEST

Σε ύφεση η πυρκαγιά στην Ανάβυσσο. Κάηκαν σπίτια και αυτοκίνητα. Τρεις πυροσβέστες τραυματίες

Eurokinissi

Τρεις πυροσβέστες που νοσηλεύονται με εγκαύματα στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας, μια οικία που καταστράφηκε ολοσχερώς, άλλες δύο οι οποίες υπέστησαν σοβαρές ζημιές, δύο καμένα Ι.Χ αυτοκίνητα και ένα πυροσβεστικό όχημα, είναι ο απολογισμός, έως τώρα, της νέας πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε το μεσημέρι στην Ανάβυσσο και η οποία βρίσκεται σε ύφεση, σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Ειδικότερα οι τρεις πυροσβέστες που επιχειρούσαν για την κατάσβεση της νέας πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε νωρίτερα στην Ανάβυσσο, διακομίστηκαν με εγκαύματα , στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού - Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, και οι τρεις είναι καλύτερα στην υγεία τους και ίσως πάρουν εξιτήριο αύριο. Σημειώνεται ότι τους τραυματίες πυροσβέστες επισκέφθηκαν νωρίτερα στο 251 ΓΝΑ ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας και ο αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, Βασίλης Καπέλιος.

Όπως ενημέρωση η Πυροσβεστική Υπηρεσία, η πυρκαγιά έχει οριοθετηθεί πλέον και είναι σε ύφεση, αλλά υπάρχουν διάσπαρτες εστίες στην καμένη έκταση. Σημειώνεται, ότι τα εναέρια μέσα αποχώρησαν και αυτή την ώρα επιχειρούν στην περιοχή μόνο επίγειες δυνάμεις. Ειδικότερα, 50 πυροσβέστες με 27 οχήματα, πεζοπόρο τμήμα 21 ατόμων και 12 οχήματα ΟΤΑ.

 

Κανονικά διεξάγεται πλέον η κυκλοφορία των οχημάτων στη λεωφόρο Αναβύσσου, που είχε διακοπεί νωρίτερα, από το τμήμα της λεωφόρου Καλυβίων μέχρι την Ιερά Μονή Αρκαδίου, λόγω της μεγάλης πυρκαγιάς που βρίσκεται σε εξέλιξη στην περιοχή.

Photo gallery fotia See Gallery

Sponsored Post