Αυτά τα παλτά ήταν το απόλυτο ενδυματολογικό χιτ της ορκωμοσίας Μπάιντεν

Οι αφροαμερικανοί σχεδιαστές έκλεψαν την παράσταση στην επιβλητική τελετή.
. 

Ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν ανέλαβε καθήκοντα την Τετάρτη, στο πλαίσιο μιας τελετής στην οποία στιλιστικά έκλεψαν την παράσταση κάποια υπέροχα παλτά.

Καθώς οικογένεια, φίλοι και πολιτικοί συγκεντρώθηκαν στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ για να παρακολουθήσουν τον Τζο Μπάιντεν και την Αντιπρόεδρο Καμάλα Χάρις να ορκίζονται, οι θεατές δεν θα μπορούσαν παρά να ενθουσιαστούν με τα ρούχα ορισμένων παρευρισκομένων. Οι κρύες θερμοκρασίες του χειμώνα έδωσαν την ευκαιρία να παρουσιαστεί μια χρωματική ενδυματολογική έκρηξη που έκανε πολλούς να αφήσουν στην άκρη τα της επερχόμενης διοίκησης και να ασχοληθούν με τα ζητήματα του στυλ ρίχνοντας το βλέμμα τους στις εμφανίσεις των πρωταγωνιστριών της τελετής.

.
.

Τα χάιλαϊτς της ορκωμοσίας συμπεριέλαβαν το τυρκουάζ παλτό της νέας Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ, Τζιλ Μπάιντεν από την αμερικανίδα σχεδιάστρια Αλεξάνδρα Ο′ Νιλ, το έντονο μοβ παλτό της Καμάλα Χάρις από τον Κρίστοφερ Τζον Ρότζερς, έναν αφροαμερικανό σχεδιαστή από την Λουιζιάνα, το μπορντό παλτό της πρώην Πρώτης Κυρίας, Μισέλ Ομπάμα από τον Σέρτζιο Χάντσον, ένα επίσης αφροαμερικανό σχεδιαστή από την νότια Καρολίνα, και το Miu Miu παλτό της Ελα Εμχορφ, πρόγονης της Καμάλα Χάρις.

Επικράτησε ενθουσιασμός στο twitter: