Ακυρώνονται όλες οι μαθητικές παρελάσεις στην Ανατ. Μακεδονίας-Θράκη λόγω κορονοϊού

Με απόφαση του περιφερειάρχη, Χρήστου Μέτιου.
MotionTeam

Ακυρώνονται οι μαθητικές παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου σε όλη την περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης λόγω της επιβαρυμένης επιδημιολογικής κατάστασης με τον κορονοϊό στη Βόρεια Ελλάδα.

Οπως ανακοινώθηκε, με απόφαση του περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Χρήστου Μέτιου, ακυρώνονται οι παρελάσεις σε όλη την Περιφέρεια - Δράμα, Καβάλα, Ξάνθη, Ροδόπη και Εβρο - λόγω της αύξησης των κρουσμάτων κορονοϊού.

Τα στρατιωτικά τμήματα αναμένεται να παρελάσουν κανονικά.

Η απόφαση αναφέρει ότι ακυρώνεται το μέρος της παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου που αφορά στη συμμετοχή της μαθητικής φοιτητικής νεολαίας και των πολιτιστικών και εθελοντικών οργανώσεων και συλλόγων, χωρίς να αναφέρει τις στρατιωτικές παρελάσεις.

Παράλληλα, επισημαίνεται ότι πέρα αυτών ισχύουν τα κατά τόπους προγράμματα όπως αυτά έχουν ανακοινωθεί. Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει: «Σε συνέχεια του ανωτέρω σχετικού σας γνωρίζουμε ότι λόγω της αύξησης των κρουσμάτων Covid-19 στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και για την αποφυγή περαιτέρω συγχρωτισμού και επιδείνωσης της επιδημιολογικής καταστάσεις ακυρώνεται σε όλη την περιφέρεια το μέρος της παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου που αφορά στη συμμετοχή της μαθητικής φοιτητικής νεολαίας και των πολιτιστικών και εθελοντικών οργανώσεων και συλλόγων κατά τα λοιπά ισχύουν τα κατά τόπους προγράμματα όπως αυτά έχουν ανακοινωθεί».

Popular in the Community