Αλεξανδρούπολη: Σκότωσε την 73χρονη σύζυγό του με ακονιστήρι - Ήπιε χλωρίνη για να αυτοκτονήσει

Συνελήφθη ο 81χρνος δράστης. Νωρίτερα, γείτονας των ηλικιωμένων κάλεσε την αστυνομία, επειδή θορυβήθηκε από την ένταση που επικρατούσε στο σπίτι τους.
Φωτογραφία αρχείου
Φωτογραφία αρχείου
Tfilm via Getty Images

Υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, άνδρας 81 ετών τραυμάτισε θανάσιμα, σήμερα το πρωί, χτυπώντας με ένα ακονιστήρι(!) όπως αναφέρει σε δεύτερο χρόνο η αστυνομία (αρχικά έγινε λόγος για κατσαβίδι από τον δράστη) την 73χρονη σύζυγό του, εντός της οικίας τους στην Αλεξανδρούπολη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, γείτονας των ηλικιωμένων κάλεσε περίπου στις 9:00π.μ. τις αστυνομικές Αρχές καθώς θορυβήθηκε από την ένταση που επικρατούσε στο σπίτι του ζευγαριού.

Άμεσα μετέβη περιπολικό στο σημείο, όπου οι αστυνομικοί εντόπισαν νεκρή την 73χρονη.

Ο δε θύτης, ο οποίος φέρεται να προχώρησε, στη συνέχεια, σε απόπειρα αυτοκτονίας με κατάποση ποσότητας απορρυπαντικού - συγκεκριμένα, ήπιε χλωρίνη - και έχει διακομισθεί στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο.

Η θανατηφόρα επίθεση του ηλικιωμένου άνδρα στην συζυγό του έγινε γύρω στις 9:00 το πρωί, ωστόσο δεν ήταν ο πρώτος, όπως βεβαιώνουν περίοικοι.

Η δολοφονία έγινε με το εργαλείο που ακονίζονται τα μαχαίρια, ενώ δίπλα βρέθηκε κι ένα μαχαίρι, το οποίο μάλλον δεν χρησιμοποιήθηκε από τον δράστη.

Η γειτονιά έχει «παγώσει», καθώς πρόκεται για ένα ήσυχο προάστιο της Αλεξανδρούπολης. Ο 81 ετών δράστης έχει τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε ήδη στο νοσοκομείο.

Δημοφιλή