Αλλάζουν σπίτι, πόλη και ζωή ο Χάρι κι η Μέγκαν

Κι οι αντιδράσεις δεν λείπουν...
.
.
Toby Melville / Reuters

Στο πολυτελές καταφύγιο που ακούει στο όνομα Σάντα Μπάρμπαρα αποφάσιζαν να χτίσουν την νέα τους ζωή ο πρίγκιπας Χάρι κι η Μέγκαν Μαρκλ. λιρών, τα οποία για να τα διαθέσουν χρειάστηκε να πάρουν βοήθεια από τον πατέρα του Χάρι, και διάδοχο του βρετανικού θρόνου, Κάρολο.

Σύμφωνα με τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, ο δευτερότοκος γιος του Καρόλου κι η αμερικανίδα σύζυγός του άφησαν το Μπέβερλι Χιλς (και το, αξίας 18 εκατομμυρίων σπίτι του μεγιστάνα και προσωπικού φίλου της Οπρα Γουίνφρεϊ, Τάιλερ Πέρι με τις 12 κρεββατοκάμαρες και τα οκτώ μπάνια) για να αγοράσουν το δικό τους σπίτι σε μια περιοχή με γείτονες την Ελεν Ντε Τζένερις, Οπρα Γουίνφρεϊ, Μίλα Κούνις - Αστον Κούτσερ και άλλων που διαθέτουν ιδιοκτησίες πολλών εκατομμυρίων.

«Ο Χάρι κι η Μέγκαν ζουν ήσυχα στο καινούργιο τους σπίτι από τις πρώτες μέρες του Ιουλίου», ενημέρωσε ανώνυμη πηγή τον ιστότοπο Page Six που ανακοίνωσε ότι εδώ κι έξι εβδομάδας ο δούκας κι η δούκισσα του Σάσεξ διάλεξαν το συγκεκριμένο σπίτι ως πιο ταιριαστό στο οικογενειακό τους προφίλ απ′ ότι το προηγούμενο. «Το σκέφτηκαν προσεκτικά και το έψαξαν καλά. Αυτό είναι το μέρος που σκοπεύουν να είναι χαρούμενοι, να κάνουν καλούς φίλους και να μεγαλώσουν τον Αρτσι, δίνοντάς του την ευκαιρία να παίξει και με άλλα παιδιά της ηλικίας του», ανέφερε η ίδια πηγή.

«Γιατί ο Χάρι κι η Μέγκαν πετούν 8 εκατομμύρια λίρες στην έπαυλη της Σάντα Μπάρμπαρα όταν χρωστούν στον βρετανό φορολογούμενο 2,4 εκατομμύρια λίρες για το Frogmore Cottage», αναρωτιέται η Daily Mail. Να θυμίσουμε ότι το Frogmore Cottage ήταν η οικία του δούκα και της δούκισσας του Σάσεξ στη Βρετανία, την αποπληρωμή της ανακαίνισης της οποίας (που κόστισε 2,4 εκατομμύρια λίρες) συμφώνησαν να κάνουν με δόσεις καταβάλλοντας 18.000 λίρες το μήνα. Μ′ αυτό το ρυθμό, η αποπληρωμή των 2,4 εκατομμυρίων λιρών θα απαιτήσει 11 χρόνια, χωρίς να υπολογίζεται το ποσό του ενοικίου και οι τόκοι.

Κι όλα αυτά την ώρα που η νέα βιογραφία του πολυσυζητημένου ζευγαριού «Finding Freedom -Βρίσκοντας την Ελευθερία» κι όσα αποκαλύπτει τους βρίσκει ξανά στο φως της επικαιρότητας.

ΠΗΓΕΣ: Page Six, Daily Mail

Δημοφιλή