Αμερικανίδα ταξίδεψε τη μισή χώρα για να γνωρίσει κάποιον κι εκείνος είχε εξαφανιστεί

Μιλούσαν συνέχεια μέσω του FaceTime.
.
.
Tik Tok

Αρκετές σχέσεις έχουν ξεκινήσει μέσω των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης, με τους χρήστες να ξεκινούν να ανταλλάσσουν μηνύματα.

Δεν είναι λίγες οι φορές που υπάρχει απόσταση με αποτέλεσμα να χρειαστεί ένας εκ των δυο να ταξιδέψει ώστε να γίνει η γνωριμία.

Αυτό συνέβη και στην περίπτωση μιας TikToker. Η Σαμάνθα Μάρι από τις ΗΠΑ που διατηρεί στο TikTok τον λογαριασμό @sdenoyer, ανέφερε πως ταξίδεψε την μισή χώρα για να γνωρίσει από κοντά έναν άνδρα με τον οποίο μιλούσαν συνέχεια μέσω του FaceTime, αναφέρει το indy100.

Η νεαρή κοπέλα έχοντας πολλές προσδοκίες γι′ αυτή την γνωριμία αποφάσισε να πάει να τον βρει αντί να ταξιδέψει ο άνδρας με τον οποίο μιλούσαν.

Ωστόσο η γνωριμία δεν κατέληξε τόσο... καλά. Όπως ανέφερε η ίδια στους ακολούθους της στο Tik Tok την επόμενη ημέρα από την γνωριμία τους αυτός εξαφανίστηκε.

Παρόλα αυτά, όπως είπε στο βίντεο που έχει πάνω από 1,8 εκατ. προβολές, την δεύτερη μέρα, εκείνος ζήτησε να πάνε να μείνουν σε ένα ξενοδοχείο και μάλιστα έφερε πράγματα μαζί του, όπως επιτραπέζια παιχνίδια.

«Πέταξα σε όλη τη χώρα για ένα ραντεβού όπου θα συναντούσα τον άνδρα με τον οποίο μιλούσα. Όταν ξύπνησα από έναν υπνάκο στο ξενοδοχείο είχε φύγει μαζί με όλα του τα πράγματά του», και γύρισε την κάμερα του κινητού για να δείξει την άδεια πλευρά του κρεβατιού της.

«Αποκαλύπτω τον κλόουν που πραγματικά είμαι», αστειεύτηκε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Μάλιστα, στο βίντεό της έχει συμπεριλάβει και τα μηνύματα που του έστειλε αφού εκείνος είχε γίνει... καπνός, χωρίς φυσικά να έχει λάβει κάποια απάντηση.

Αρκετοί υποστήριξαν πως είναι παντρεμένος κι ότι έτυχε μια «οικογενειακή υποχρέωση» ή πως η σύζυγος του «παραλίγο να μάθει την αλήθεια».

Αντιθέτως, κάποιοι άλλοι είπαν πως δεν γνωρίζουν όλη την αλήθεια, παρά από την μία πλευρά, οπότε δεν θέλουν να βγάλουν συμπεράσματα. Μάλιστα, ορισμένοι αμφισβήτησαν την όλη ιστορία και είπαν ότι απλά ειπώθηκε για να γίνει viral.

Βέβαια, υπήρξαν και κάποιοι που έδωσαν χιουμοριστικές απαντήσεις, όπως ότι θα «επικοινωνήσει σε τρεις μήνες από τώρα», με την Samantha Marie να τονίζει ότι ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, αυτό το ραντεβού της έγινε «ένα πολύτιμο μάθημα».