ΔΙΕΘΝΕΣ
21/05/2019 13:20 EEST | Updated 21/05/2019 13:55 EEST

Αμβούργο: Ξέχασαν σε ταξί το νεογέννητο μωρό τους

Μάταια προσπάθησε ο πατέρας να προλάβει το ταξί τρέχοντας με τα πόδια.

ullstein bild via Getty Images

Ενα ζευγάρι, που μόλις είχαν γίνει γονείς, για δεύτερη φορά, έζησαν την πιο τρομακτική μέρα της ζωής τους, καθώς ξέχασαν το νεογέννητο μωρό τους, στο πίσω κάθισμα ενός ταξί.

Σύμφωνα με την αστυνομία του Αμβούργου, την Δευτέρα 20 Μαϊου, το ζευγάρι επιστρέφοντας στο σπίτι από το μαιευτήριο, κατέβηκε από το ταξί, μαζί με το ενός έτους αδερφάκι του μωρού, ευχαρίστησε τον οδηγό και πλήρωσε το αντίτιμο της διαδρομής. Τότε συνειδητοποίησε το ολέθριο σφάλμα που είχε πραγματοποιήσει, μόνο που το ταξί είχε πλέον απομακρυνθεί από το σπίτι του ζευγαριού.

Μάταια ο πατέρας προσπάθησε να το προλάβει τρέχοντας με τα πόδια. Στην συνέχεια ο οδηγός κατευθύνθηκε σε ένα υπόγειο γκαράζ ούτως ώστε να κάνει διάλειμμα  για το μεσημεριανό του γεύμα σε κάποιο εστιατόριο.

Οπως αναφέρει το Associated Press, όταν ο οδηγός επέστρεψε, δεν αντιλήφθηκε την ύπαρξη του νεογέννητου βρέφους, μέχρι την στιγμή που νέοι πελάτες μπήκαν στο ταξί και αντίκρισαν έκπληκτοι την ύπαρξη του.

Ο οδηγός ενημέρωσε την αστυνομία και μετά από κλινικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο μωρό, από πλήρωμα ασθενοφόρου, γονείς και παιδί επανασυνδέθηκαν.

Πηγή: Associated Press