ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
21/05/2019 11:45 EEST

Νέο, boutique hotel στο κέντρο της Αθήνας

Ανοιξε το Urban Frame Hotel.

URBAN FRAME HOTEL GALLERY

Η Αθήνα, η πρωτεύουσα της Ελλάδας, ζει, τουριστικά, τις καλύτερες στιγμές της τα τελευταία 10 χρόνια. Η πόλη, κάθε χρόνο αυξάνει την επισκεψιμότητα, με στοιχεία που καταγράφονται κυρίως από τις αφίξεις στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών και για το λόγο αυτό δημιουργούνται επιπρόσθετες ανάγκες φιλοξενίας. 

URBAN FRAME HOTEL GALLERY

Ετσι λοιπόν, είδαμε ξενοδοχεία που έβαλαν λουκέτο στην αρχή της περιόδου κρίσης και κυρίως την εποχή που τα θλιβερά επεισόδια με τους εμπρησμούς και εν γένει τις φωτιές, αμαύρωσαν διεθνώς την εικόνα της Αθήνας, να ανοίγουν ξανά.

Η αύξηση της επισκεψιμότητας στην Αθήνα, δημιούργησε επιχειρηματικά κίνητρα, προκειμένου να κατασκευαστούν καινούργια ξενοδοχεία, μικρότερα ή και μεγαλύτερα και βέβαια μη ξεχνάμε ότι πέραν των ξενοδοχείων, ένα μεγάλο μέρος των τουριστών (300.000 το 2018), επιλέγει διαμερίσματα βραχυχρόνιας μίσθωσης.

URBAN FRAME HOTEL GALLERY

Ενα νέο, λοιπόν ξενοδοχείο, άνοιξε μόλις στην καρδιά της Αθήνας, στον αριθμό 40 της οδού Νίκης, στο Σύνταγμα, ένα boutique ξενοδοχείο της HotelKeys, θυγατρικής εταιρείας του ομίλου HotelBrain. Το Urban Frame, έχει minimal γραμμές, λιτή διακόσμηση, ήσυχο συνολικά χαρακτήρα και στοχεύει στη φιλοξενία με όλη τη διάσταση της λέξης.

Αν και μοντέρνο, μετουσιώνει το πνεύμα της Αθήνας, γεμάτο φως και ενέργεια, με οπτική πρόσβαση στην Ακρόπολη και τον Λυκαβηττό, με έθνικ αλλά όχι φολκλόρ νότες, με κλασικά στοιχεία και σύγχρονο χαρακτήρα.

URBAN FRAME HOTEL

Αξίζει να σημειωθεί ότι η HotelKeys, του Ομίλου HotelBrain , διαθέτοντας σήμερα στο δυναμικό της 49 μισθωμένα ξενοδοχεία σε όλη την Ελλάδα, τα οποία εκμεταλλεύεται ως «white flag» εταιρεία, ενώ έχει πρόβλεψη το 2020 για 20 επιπλέον καταλύματα.