Αναυδη γυναίκα καταγράφει κότες να «παγώνουν» ταυτόχρονα για δύο λεπτά (Βίντεο)

Δεν μπορούσε να φανταστεί το λόγο.
.
.
TikTok/ brianna_antionette

Οι κότες υποτίθεται ότι με το που βλέπουν φαγητό τρέχουν γρήγορα για να προλάβουν να του ορμήσουν πριν τις προλάβει κάποια άλλη. Γι′ αυτό έμεινε άναυδη μια ιδιοκτήτρια στη Φλόριντα όταν αντίκρισε ξαφνικά τις κότες τις να παγώνουν ταυτόχρονα και να παραμένουν ακίνητες για πάνω από δύο λεπτά.

«Νόμιζα ότι ερχόταν ο Χριστός» είπε η Μπριάνα Αντιονέτ στο CNN διακωμωδώντας τον τρόμο της που είναι καταγεγραμμένος και στο βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok.

@brianna_antionette What in the world happened to the chickens🤯😵💫🫨 #viral #fyp ♬ original sound - ✨BRI✨

«Γιατί δεν κουνιέστε; Σας μιλάω!» ακούγεται να λέει έντρομη. Αργότερα σχολίασε στο CNN: «Αυτό που βλέπετε σε αυτό το βίντεο είναι μια ζωντανή αναμετάδοση κρίσης πανικού».

Επειδή όμως ούτε απάντηση έπαιρνε ούτε ήξερε τι να κάνει, φώναξε τον αρραβωνιαστικό της και τότε ξαφνικά οι κότες ξεπάγωσαν.

«Αυτό που ξέρουμε τώρα και αυτό που ο αρραβωνιαστικός μου μπόρεσε να εντοπίσει στο δέντρο από πάνω τους, είναι ότι υπήρχε ένα γεράκι», είπε η Αντιονέτ.

Αυτό το γεράκι έχει σκοτώσει τέσσερις από τις κότες τους. Εκείνες, αντιλαμβανόμενες προφανώς την παρουσία τους στάθηκαν ακίνητες προσπαθώντας να γίνουν αόρατες.

(Πηγή: CNN)

Δημοφιλή