Ανάγκασαν παιδί με αυτισμό να πιει χλωρίνη και κατέληξε σε τεχνητό κώμα

Τα ανόητα παιχνίδια μεταξύ παιδιών που μπορούν να οδηγήσουν ακόμα και στον θάνατο.
Worledit via Getty Images

Ένα αγόρι, 12 ετών, που είχε διαγνωστεί με αυτισμό μπήκε σε μηχανική υποστήριξη, όταν μεγαλύτερα παιδιά τον άφησαν εν αγνοία του να πιει χλωρίνη,

Ο Ρόνι Φίλιπς εγκατέλειψε το σπίτι του στο Κρόουλι, μια πόλη στα νότια της Αγγλίας, με τον 11χρονο αδερφό του την Παρασκευή το βράδυ, ενώ η μητέρα τους κοιμόταν στο σπίτι. Πιστεύεται ότι αυτός και ο αδερφός του συναντήθηκαν στη συνέχεια με μερικά μεγαλύτερα παιδιά εκείνο το βράδυ, όπου του προσφέρθηκε ένα ποτό που τα παιδιά ισχυρίστηκαν ότι ήταν αλκοόλ, αλλά τελικά φέρεται να ήταν αναμεμειγμένο με χλωρίνη, σύμφωνα με τη μαμά του, Ντανιέλ Πόρτερ.

Δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη ποια ουσία ήταν στο ποτό, ωστόσο η αστυνομία ερευνά το περιστατικό που έκανε τον 12χρονο να κατερρεύσει στη μέση του δρόμο. Ο μεγαλύτερος αδερφός φώναξε εν τέλει την άμεση βοήθεια, φοβούμενος ότι ο Ρόνι είχε πεθάνει, μια εμπειρία που τον άφησε τραυματισμένο, σύμφωνα με την κα. Πόρτερ.

😭😩🤯

Δημοσιεύτηκε από Brenda Dunigan στις Τρίτη, 13 Οκτωβρίου 2020

Ο Ρόνι ήταν σε τεχνητό κώμα για ημέρες, αλλά τελικά διέφυγε τον κίνδυνο και θα επιστρέψει σπίτι του.

Η Porter χρησιμοποιεί τώρα την εμπειρία του γιου της για να επισημάνει τους κινδύνους του ποτού και των ναρκωτικών. Είπε στο Sussex Live: «Θέλω απλώς να κάνω τους ανθρώπους να συνειδητοποιήσουν τους κινδύνους του ποτού, των ναρκωτικών και των χαζών παιχνιδιών μεταξύ παιδιών που πολλές φορές μπορεί να οδηγήσουν ακόμα και στο θάνατο».

Πηγή: Newsweek

Δημοφιλή