Απομακρυσμένο σπίτι πρώην σταθμάρχη στην αγγλική εξοχή προκαλεί παγκόσμιο ενδιαφέρον

Ο πλησιέστερος δρόμος να είναι σε απόσταση 1,6 χιλιομέτρου, ενώ το πιο κοντινό σινεμά στα 80 χιλιόμετρα.
.
.
FISHER HOPPER ESTATE AGENTS

Απομακρυσμένο εξοχικό σπίτι στο Γιορκσάιρ Ντέιλ το οποίο «αναζητά» πολύ αγάπη, σύμφωνα με την αγγελία πώλησής του, έχει προκαλέσει παγκόσμιο ενδιαφέρον αφού βγήκε στην αγορά.

Το ακίνητο ανήκε σε έναν πρώην υπεύθυνο σηματοδότησης και μπορεί να προσεγγιστεί είτε με γουρούνα είτε με 4x4. Δεν έχει τρεχούμενο νερό, ούτε και ηλεκτρισμό. Βρίσκεται μεταξύ του σιδηροδρόμου Σέτλ το Καρλίσλ και της διαδρομής Γιορκσάιρ θρί πικς.

«Ποτέ δεν ξαναείχαμε κάτι τέτοιο» σημείωσε ο Ντάρεν Σπράτ, της μεσιτικής εταιρείας Fisher Hopper, η οποία έχει αναλάβει την αγοραπωλησία, αναφέρει το BBC.

.
.
FISHER HOPPER ESTATE AGENTS

Η αρχική τιμή που ζητούσε ο ιδιοκτήτης για την «ενδιαφέρουσα ευκαιρία ανακαίνισης», όπως περιγράφεται το ακίνητο, ήταν 300.000 λίρες. Παρά την προσοχή που τράβηξε, ωστόσο, ήταν περιορισμένο το ενδιαφέρον των αγοραστών και έτσι η τιμή έπεσε κατά 50.000 λίρες.

Το σπίτι είναι σε απομακρυσμένο σημείο, με τον πλησιέστερο δρόμο να είναι σε απόσταση 1,6 χιλιομέτρου, ενώ το πιο κοντινό σινεμά στα 80 χιλιόμετρα.

Ο τωρινός ιδιοκτήτης μεταφέρει συχνά βαρέλια με νερό, ενώ ο ηλεκτρισμός παρέχεται από έναν ανεμόμυλο και μια γεννήτρια ντίζελ, σύμφωνα με την καταχώριση, που περιγράφει το σπίτι ως ευκαιρία για την υλοποίηση πολλών και διαφορετικών οραμάτων: από σπίτι μέχρι και καφετέρια. Ο Σπράτ δεν απέκλεισε την πιθανότητα να παρέχεται εμπειρία ανάλογη αυτών των AirBnB.

.
.
FISHER HOPPER ESTATE AGENTS

Οι θεάσεις της αγγελίας είναι πολλές, αλλά το μεσιτικό τονίζει πως θα χρειαστεί ένας αγοραστής «με κάποια εμπειρία, αλλά και χρήματα για να κάνει την ανακίνηση».

«Πουλάμε συνηθισμένα σπίτια, αλλά μας αρέσει να πουλάμε ασυνήθιστα και απαιτητικά ακίνητα» αναφέρθηκε.

Πήγαινε στην αρχική σελίδα