Αρχισαν τα κουτσομπολιά: Οι κακές σχέσεις Μέγκαν - Κέιτ η αιτία της αναπάντεχης μετακόμισης των νεόνυμφων;

Αρχισαν τα κουτσομπολιά: Οι κακές σχέσεις Μέγκαν - Κέιτ η αιτία της αναπάντεχης μετακόμισης;
|
People

«Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες», λέει μια γνωστή λαϊκή φράση. Και όπως φαίνεται από το κλίμα που φημολογείται ότι επικρατεί στο παλάτι του Κένσινγκτον, συμβαίνει και στις... βασιλικές.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ, λίγους μήνες μετά τον γάμο, έχουν ήδη αποφασίσει να μετακομίσουν από τη βασιλική κατοικία, στο κάστρο του Γουίνσντορ. Ο λόγος;

Κατά την επίσημη εκδοχή του παλατιού, η εγκυμοσύνη της Μέγκαν, μιας και το ζευγάρι θεωρεί ότι το Γουίνσντορ είναι ο καταλληλότερος χώρος για να προετοιμαστεί για την άφιξη του πρώτου του παιδιού.

People

Ωστόσο, δημοσιεύματα της Sun και της Daily Mail, δίνουν μια εντελώς διαφορετική εκδοχή κάνοντας λόγο για ένταση στις σχέσεις μεταξύ της Μαρκλ και της έτερης πριγκίπισσας Κέιτ Μίντλετον.

Αναφέρουν μάλιστα ότι η κατάσταση έχει αρχίσει να προκαλεί ρήγμα και μεταξύ των Χάρι και Ουίλιαμ, κάνοντας ιδιαίτερα δύσκολη την καθημερινή συμβίωση των δύο ζευγαριών κάτω από την ίδια στέγη. Οπως περιγράφει στη Daily Mail πηγή κοντά στη βασιλική οικογένεια, «Μέγκαν και Κέιτ είναι δύο εντελώς διαφορετικοί άνθρωποι και δεν τα πηγαίνουν και τόσο καλά».

Κάτι τέτοιο φυσικά δεν επιβεβαιώνεται επισήμως, ωστόσο άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι Χάρι και Ουίλιαμ έχουν αποφασίσει να διαχωρίσουν τον κοινό χώρο εργασίας τους στο παλάτι, δημιουργώντας δύο διαφορετικά γραφεία.

Oποια κι αν είναι η αλήθεια, το βέβαιο είναι ότι η μετακόμιση των νεόνυμφων θα συνεχίσει να δίνει «τροφή» για σχόλια και σενάριο στον πάντα... διψασμένο για σκάνδαλα βρετανικό Τύπο.

Πήγαινε στην αρχική σελίδα