ΔΙΕΘΝΕΣ
10/01/2020 11:23 EET

Αρρώστησε και έπεσε σε κατάθλιψη γιατί παρήγγειλε vegan χάμπουργκερ KFC κι έφαγε κοτόπουλο

Εγινε λάθος στην παραγγελία.

RapidEye via Getty Images

Μια γυναίκα στη Βρετανία αρρώστησε στην κυριολεξία και καταρρακώθηκε ψυχολογικά, όταν έφαγε μπέργκερ με κοτόπουλο, ενώ είχε παραγγείλει vegan σε εστιατόριο του KFC. 

H Νικ Κεντ, 27 ετών, μπήκε σε ένα εστιατόριο της δημοφιλούς αλυσίδας fast-food και παρήγγειλε το νέο vegan μπέργκερ του, ενώ η αδερφή της, που δεν είναι χορτοφάγος παρήγγειλε ένα με κοτόπουλο και τυρί.  Τα πήραν για το σπίτι. 

Όταν έκατσαν να φάνε, η Νικ δαγκώνοντας το δικό της γεύμα συνειδητοποίησε ότι το μπέργκερ «χωρίς κοτόπουλο» είχε στην ουσία κρέας. 

«Είμαι vegan για πέντε χρόνια, οπότε γνωρίζω πολύ καλά ποια προϊόντα παρασκευάζονται από φυτικά προϊόντα και ποια όχι. Ένιωθα να κατεβαίνει στον οισοφάγο μου», δήλωσε η Νικ. 

Η αδερφή της επιβεβαίωσε ότι πράγματι δεν ήταν vegan. 

«Ένιωθα άρρωστη. Ήταν θλιβερή στιγμή. Έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που έφαγα κρέας για τελευταία φορά και έχω ξεσυνηθίσει. Πήγα να βουρτσίσω τα δόντια μου κατευθείαν», συμπλήρωσε.

«Ένιωσα ωραία όταν έμαθα ότι το KFC παίρνει μια πρωτοβουλία για τα vegan άτομα. Σκέφτηκα ότι θα ήταν ωραία να πηγαίνω να τρώω εκεί με την οικογένειά μου. Τώρα νιώθω απογοητευμένη». 

Το χειρότερο πάντως είναι ότι είχε και τυρί, ενώ η ίδια έχει δυσανεξία στη λακτόζη. Οπότε οι συνέπειες είναι εμφανείς. 

Εκπρόσωπος της KFC παραδέχτηκε το λάθος του εστιατορίου και ζήτησε συγγνώμη από την Κεντ. Ανταπέδωσε με επιστροφή χρημάτων και ένα πραγματικό vegan μπέργκερ. 

 

Πηγή: Sun Toronto