ΚΟΙΝΩΝΙΑ
18/10/2018 09:30 EEST | Updated 18/10/2018 10:50 EEST

Αστυνομικός βρέθηκε ξυλοκοπημένος και δεμένος σε σπίτι στη Νίκαια

Eurokinissi

Προσπάθεια να σταματήσει λαθρεμπόριο ισχυρίζεται ότι έκανε ο αστυνομικός, ο οποίος βρέθηκε ξυλοκοπημένος και δεμένος σε διαμέρισμα στη Νίκαια τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αστυνομικός κατέθεσε ότι βρισκόταν εκτός υπηρεσίας όταν αντιλήφθηκε ύποπτες κινήσεις Πακιστανών. Προσπάθησε να επέμβει αλλά οι Πακιστανοί τον απήγαγαν και τον οδήγησαν σε διαμέρισμα, όπου τον έδεσαν.

Γύρω στις  04:00 το πρωί της Πέμπτης, άνδρες της Άμεσης Δράσης έλαβαν κλήση για φασαρία σε διαμέρισμα πολυκατοικίας. Όταν έφτασαν μια ομάδα Πακιστανών άρχισαν να τους πετούν αντικείμενα. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να τους ακινητοποιήσουν και να μπουν στο διαμέρισμα, στο οποίο βρήκαν τον αστυνομικό, δεμένο με πλαστικές χειροπέδες σε μία καρέκλα, με εμφανή σημάδια ξυλοδαρμού.  άνδρες πακιστανικής καταγωγής αντέδρασαν πετώντας εναντίον τους ατικείμενα. 

Ο αστυνομικός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ τουλάχιστον τέσσερις Πακιστανοί οδηγήθηκαν στα γραφεία της Ασφάλειας. 

Πληροφορίες της HuffPost Greece αναφέρουν, πάντως, ότι οι αστυνομικοί  που έχουν αναλάβει την έρευνα  αντιμετωπίζουν επιφυλακτικά τους ισχυρισμούς του αστυνομικού και θεωρούν ότι η έρευνα έχει ακόμα πολύ δρόμο. Μάλιστα, εκτιμούν ότι ακόμα δεν έχει αποκαλυφθεί η αλήθεια. Οι δε Πακιστανοί υπέβαλλαν μήνυση σε βάρος του αστυνομικού.