Αγιοι Ανάργυροι: Αυτό είναι το όπλο του εγκλήματος - Ερωτήματα από τη στάση του σκοπού

Ήταν αποφασισμένος να της κάνει κακό σύμφωνα με την ΕΛΑΣ.
astynomia.gr

Ένα μαχαίρι κουζίνας χρησιμοποίησε ο 39χρονος για να καταφέρει τα φονικά χτυπήματα στην πρώην σύντροφό του και το όπλο του εγκλήματος δείχνει στους έμπειρους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ πως ήταν αποφασισμένος να της κάνει κακό και ότι δεν πρόκειται για μία ευκαιριακή επίθεση της στιγμής.

Ο δράστης πρώτα επιχείρησε να την εντοπίσει έξω από το σπίτι της και στη συνέχεια το κατάφερε έξω από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων, όπου η 28χρονη είχε πάει για να ζητήσει την προστασία των αρχών.

Πέρα από τους χειρισμούς της 22χρονης αστυφύλακα, που εκτελούσε χρέη αξιωματικού υπηρεσίας και δεν κατάφερε να πείσει την 28χρονη να υποβάλει μήνυση σε βάρος του πρώην συντρόφου της, αλλά ούτε να παραμείνει στο τμήμα μέχρι να έρθει περιπολικό να την παραλάβει, ερωτήματα προκαλεί και η στάση του αστυνομικού - σκοπού, μπροστά στα μάτια του οποίου βρήκε τον θάνατο η Κυριακή.

Ο ένστολος δεν έκανε καμία κίνηση να εμποδίσει τον δράστη, αλλά ούτε και να τον συλλάβει.

Αποκαλύπτεται, μάλιστα, ότι ο συγκεκριμένος έχει κατηγορηθεί για πλαστογραφία, είχε παραμείνει κρατούμενος για έναν χρόνο, ενώ πρόσφατα καταδικάστηκε από τον Άρειο Πάγο και έχει ξεκινήσει η διαδικασία για την απόταξή του από την ΕΛ.ΑΣ.

Δημοφιλή