Αγρότης μετακόμισε στην πόλη μαζί με 7 μοσχάρια. Ζουν στο μπαλκόνι και προκαλούν πανικό στη γειτονία

Οι γείτονες δεν μπορούν να ανοίξουν τα παράθυρα διαμερισμάτων τους από τη δυσοσμία.
.
.
.

Ένας Κινέζος αγρότης που πρόσφατα μετακόμισε από το χωριό του σε σπίτι σε μια αστική πολυκατοικία στην επαρχία Σιτσουάν σόκαρε τους νέους γείτονές του όταν άρχισε να εκτρέφει επτά μοσχάρια στο μπαλκόνι του.

Ο αγρότης έχει κάνει στάβλο το μπαλκόνι στον 5ο όροφο της πολυκατοικίας όπου ζει. Τα μοσχαράκια του έχουν βάρος μεταξύ 10 και 20 και σύμφωνα με τους γείτονες του μυρίζουν άσχημα με αποτέλεσμα να μην μπορούν να ανοίξουν τα παράθυρα των διαμερισμάτων τους, αναφέρει το Oddity Central.

Βίντεο με τα μοσχάρια στο μπαλκόνι της πολυκατοικίας κάνουν τον γύρο του Douyin, της κινεζικής έκδοσης του TikTok, και ενώ οι περισσότερες αντιδράσεις ήταν χιουμοριστικές, ορισμένοι χρήστες επεσήμαναν ότι πολλοί από τους κατοίκους αυτού του συγκεκριμένου συγκροτήματος διαμερισμάτων πέρασαν όλη τους τη ζωή σε αγροτικές περιοχές, οπότε η καλλιέργεια λαχανικών και η εκτροφή ζώων είναι το μόνο που γνωρίζουν.

«Οι άνθρωποι εκεί έχουν περάσει τη ζωή τους στην ύπαιθρο και είχαν συνηθίσει να κατέχουν πουλερικά και να φυτεύουν λαχανικά στις αυλές τους», σχολίασε ένα άτομο.

Δημοφιλή