ΔΙΕΘΝΕΣ
05/05/2020 09:55 EEST

Boss Bitch Fight Challenge: Σκάρλετ Γιόχανσον, Χάλι Μπέρι, «Ζήνα» και άλλες σταρ σε επικό «καυγά» στο YouTube

Μπορεί να είναι κλεισμένες στα σπίτια τους, αλλά αυτό δεν είναι λόγος για να μη γυρίζουν σκηνές...«ξύλου».

Zoë Bell
.

Πρόκειται για έναν μεγάλο, virtual...καυγά: Το «Boss Bitch Fight Challenge», που ανέβηκε στο YouTube και σε αυτό συμμετέχουν πολλές σταρ του Χόλιγουντ (και όχι μόνο) οι οποίες μπορεί να είναι κλεισμένες στα σπίτια τους λόγω των μέτρων κοινωνικής αποστασιοποίησης, ωστόσο αυτό δεν συμβαίνει πως δεν μπορούν να ασχοληθούν με σκηνές...δράσης (χωρίς να βρίσκονται καν στον ίδιο χώρο).

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του CBS News, η παραγωγή, η σκηνοθεσία και το αρχικό ανέβασμα του βίντεο έγινε από την κασκαντέρ και ηθοποιό Ζόε Μπελ την Παρασκευή, και σε αυτό συμμετέχουν δεκάδες celebrities και κασκαντέρ, που...«πλακώνονται» μέσα από τους φακούς των καμερών τους.

 

 

Η Μπελ, από τη Νέα Ζηλανδία, αρχίζει το βίντεο, διάρκειας άνω των πέντε λεπτών, από τον καναπέ της: Όπως λέει, βαριέται, και θέλει να «παίξει με τις φίλες» της- μέχρι που συνειδητοποιεί πως μπορεί να το κάνει, και ορμάει στην κάμερα, την οποία φαίνεται να κλωτσάει. Η κάμερα αλλάζει και βλέπουμε την, επίσης, Νεοζηλανδή, Λούσι Λόουλες, τη γνωστή σε όλους μας «Ζήνα», (με την οποία η Μπελ συνεργαζόταν για χρόνια), η οποία απαντά ανάλογα, με γροθιά. Και το πανηγύρι αρχίζει: Δεκάδες γυναίκες εμφανίζονται να «δέχονται» και να επιστρέφουν «χτυπήματα» στην κάμερα- μεταξύ των οποίων οι Ντρου Μπάριμορ, Ροζάριο Ντόσον, Κάμερον Ντίαζ, Ζόε Σαλντάνα, Χάλι Μπέρι, Σκάρλετ Γιόχανσον, Μάργκοτ Ρόμπι και άλλες.

Το βίντεο έχει κάνει θραύση στο YouTube και στο Instagram, και είναι ένα από πολλά viral βίντεο που έχουν κυκλοφορήσει κατά τη διάρκεια της πανδημίας με συμμετοχή διασήμων.