Το μεγάλο μποτιλιάρισμα προς Πειραιά: Υπομονή, ψυχραιμία - και μην κάνετε «σφήνες»

Η ταλαιπωρία των οδηγών στο ρεύμα προς Πειραιά θα συνεχιστεί για τουλάχιστον δέκα μέρες ακόμα.
AFP via Getty Images

Υπομονή συνιστά η Τροχαία στους οδηγούς που κινούνται από την λεωφόρο Συγγρού και την παραλιακή λεωφόρο Ποσειδώνος προς τον Πειραιά, καθώς στο μέτωπο της παραλιακής εκτελούνται έργα.

Η ταλαιπωρία των οδηγών άρχισε την περασμένη Τετάρτη κι όπως όλα δείχνουν, στο ρεύμα προς Πειραιά θα συνεχιστεί για τουλάχιστον δέκα μέρες ακόμα.

Αξιωματικός της Τροχαίας που μίλησε στη HuffPost Greece ανέφερε ότι «τα έργα πρέπει να εκτελεστούν, αντικειμενικά θα υπάρξει για ένα διάστημα πρόβλημα, οι οδηγοί πρέπει να κάνουν υπομονή. Οι τροχονόμοι δεν μπορούν σε αυτή την φάση να βοηθήσουν σε μεγάλο βαθμό την κατάσταση στο θέμα της κίνησης. Αυτό που μπορούν να κάνουν είναι να συμμορφώσουν τους οδηγούς που κάνουν ‘σφήνες’ και επιδεινώνουν το πρόβλημα. Ξέρουμε ότι υπάρχουν οδηγοί που πατούν τη ‘ζέμπρα’ για να προσπεράσουν τους υπόλοιπους. Το θέμα της κακής αυτής οδηγικής συμπεριφοράς το έχουμε υπόψη μας και από αύριο θα ληφθούν μέτρα. Από την πληροφόρηση που έχουμε, μέχρι την Τετάρτη ή το πολύ μέχρι την Παρασκευή θα έχει ανοίξει το μέτωπο προς Γλυφάδα και από εκεί θα υπάρξει ομαλοποίηση. Το ρεύμα προς Πειραιά θα πάρει λίγο χρόνο παραπάνω και θα ανοίξει μέχρι σε περίπου μία με δύο εβδομάδες από σήμερα».

Πήγαινε στην αρχική σελίδα