Χαλκίδα - Δολοφονία 62χρονης: «Πρώτα την έριξε από την σκάλα - Την αποτελείωσε με το μαχαίρι»

Τι αποκάλυψε ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος.
Φωτογραφία αρχείου
Φωτογραφία αρχείου
Eurokinissi

Σε εξέλιξη βρίσκεται το «θρίλερ» με τη δολοφονία 63χρονης στη Χαλκίδα, καθώς ο δράστης αναζητείται ακόμα σύμφωνα με τις Αρχές. Ταυτόχρονα, στη δημοσιότητα δόθηκαν και άλλες πληροφορίες από το στυγερό έγκλημα.

Ο δολοφόνος της γυναίκας για να βεβαιωθεί πως την αποτελείωσε, «την έριξε από τη σκάλα και στη συνέχεια την μαχαίρωσε», αποκάλυψε ο δικηγόρος της οικογένειας της οικογένειας του θύματος.

Τι αποκάλυψε ο δικηγόρος της οικογένειας

Ο Αθανάσιος Τάρτης, παραχωρώντας δηλώσεις σε τηλεοπτική εκπομπή συνέχισε: «Δεν ξέρω αν ο δράστης ήξερε για το θύμα γιατί και το δωμάτιο που ερευνήθηκε από τον δράστη ήταν αυτό της εντολέως μου, δηλαδή της κόρης του θύματος. Η λέξη ερευνήθηκε δεν είναι σωστή γιατί ήταν σαν να έχει πέσει βόμβα».

«Ο δράστης δεν πρόλαβε να πάει να ψάξει και στα υπόλοιπα δωμάτια καθώς έγινε αντιληπτός από το θύμα», τόνισε ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος αλλά και οικογενειακός φίλος σχετικά με την υπόθεση.

«Η εντολέας μου εκτός από τη δουλειά της σε εργοστάσιο, είχε και μία παράλληλη επιχειρηματική δραστηριότητα, οπότε είναι πολύ πιθανό να θεωρούσαν ότι κρατά μετρητά στο σπίτι», συμπλήρωσε.

Ο δικηγόρος δήλωσε ακόμη πως «η έκκληση της κόρης είναι πραγματικά όποιος γνωρίζει κάτι να βοηθήσει να βρεθεί ο δράστης».

Αναφορικά με την υπόθεση ότι ο δράστης είναι από το κοντινό περιβάλλον του θύματος, τόνισε ότι είναι ένα σενάριο που εξετάζεται και πως το θύμα αναγνώρισε τον δράστη.

«Όταν είδε ότι δεν είχε πεθάνει η γυναίκα όταν την έριξε από τη σκάλα, πήγε και την αποτελείωσε με το μαχαίρι», ολοκλήρωσε.

Δημοφιλή