Χανιά: Επιχειρηματίας κατηγορείται πως ασελγούσε σε ανιψιές του

Η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης.
Little defocused boy in shadow behind glass
Little defocused boy in shadow behind glass
Jasmin Merdan via Getty Images

Για ασέλγεια σε βάρος δύο ανήλικων ανιψιών του κατηγορείται 56χρονος πρώην ιδιοκτήτης επιχείρησης στα Χανιά, σύμφωνα με δημοσίευμα του Flashnews- με την υπόθεση να έχει πάρει πλέον τον δρόμο της Δικαιοσύνης.

Όπως αναφέρεται, η καταγγελλόμενη ασέλγεια αποκαλύφθηκε στις αρχές του 2021, όταν το ένα ανιψάκι σε ηλικία πλέον 12 χρόνων εκμυστηρεύτηκε σε κάποια θεία του, κλαίγοντας, ότι δεν ήθελε να ξαναπάει στο σπίτι του 56χρονου καθώς εκείνος την θώπευε άσεμνα σε σημεία του σώματος της. Ενημερώθηκε η μητέρα του παιδιού στην οποία το κοριτσάκι περιέγραψε τη συμπεριφορά του 56χρονου θείου της όταν πήγαινε σπίτι του. Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε το παιδί, αυτό συνέβαινε περίπου για τρία χρόνια, από την ηλικία δηλαδή των 9 ετών. Ήταν κάτι που ενοχλούσε πάρα πολύ το παιδί και σύμφωνα με όσα έχουν κατατεθεί, το κοριτσάκι είχε πει αρκετές φορές στον θείο του ότι δεν του αρέσει αυτό που έκανε, του είχε ζητήσει να σταματήσει, αλλά εκείνος δε σταματούσε.

Ο 56χρονος ήταν άγαμος και έμενε μαζί με τη μητέρα του στα Χανιά, σε σπίτι που βρισκόταν σε κοντινή απόσταση από το σπίτι που έμενε η οικογένεια του παιδιού. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, κάποιες φορές η μητέρα του 56χρονου έπαιρνε τα παιδιά στο σπίτι της για να κάνουν παρέα στον γιο της.

Η πλευρά της οικογένειας του 56χρονου, σύμφωνα με όσα έχουν καταγγελθεί, μετέφερε απειλές αλλά και εκκλήσεις προς τους γονείς του παιδιού προκειμένου να μη φτάσει η υπόθεση στην αστυνομία. Η οικογένεια μάλιστα του 56χρονου ζήτησε άμεσα από τις αρχές τον εγκλεισμό του στην ψυχιατρική κλινική όπως και έγινε, καθώς υπάρχει κατάθεση σύμφωνα με την οποία φέρεται να κακοποιούσε και τη μητέρα του. Εν τω μεταξύ οι γονείς είχαν ήδη καταγγείλει το περιστατικό στην αστυνομία. Εκείνες τις ημέρες και δεύτερο ανιψάκι του 56χρονου, ένα 14χρονο κορίτσι, αποκάλυψε στη δική του οικογένεια, ότι ο θείος της την άγγιζε άσεμνα.Έτσι στον φάκελο προστέθηκε και η δεύτερη καταγγελία, αυτή της 14χρονης ανιψιάς του 56χρονου.

Ακολούθησε το ένταλμα σύλληψης του 56χρονου ο οποίος αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται για ασέλγεια σε βάρος των ανιψιών του. Η υπόθεση εκδικάζεται στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρεθύμνου.