Χάρι και Μέγκαν στην Αυστραλία: Γιατί η Μέγκαν έπαθε «κρίση άγχους» και έφυγε άρον άρον από προγραμματισμένη εμφάνιση

Συνεχίζονται οι εμφανίσεις του πριγκιπικού ζευγαριού για 9η συνεχόμενη ημέρα στην Αυστραλία και για δεύτερη συνεχόμενη μέρα στα νησιά Φίτζι.

Ο πρίγκιπας Χάρι επισκέφτηκε μαζί με την εγκυμονούσα Μέγκαν το πανεπιστήμιο του Νότιου Ειρηνικού για να δουν μια παρουσίαση για τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής και να συναντήσουν μαθητές.

H δούκισα προτίμησε για σήμερα μια πιο τροπική εμφάνιση, φορώντας ένα μάξι φλοράλ φόρεμα «Figue» και εσπαντρίγιες «Castaner». Ο Χάρι από την άλλη φόρεσε και εκείνος κάτι πιο ανεπίσημο, διαλέγοντας ένα μπλε πουκάμισο με σχέδια από λευκά φύλλα.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η Μέγκαν προτιμάει φορέματα με μακριά μανίκια για να αποφύγει τα κουνούπια και να προστατευθεί από τον ιό Ζίκα.

Μετά την επίσκεψή τους στο πανεπιστήμιο, το ζευγάρι πήρε ξεχωριστούς δρόμους αφού ο πρίγκιπας Χάρι παρευρέθηκε σε μια τελετή στο δάσος που ετοίμασαν οι ντόπιοι για τη συμβολή της βασίλισσας με το πρόγραμμα «Commonwealth Canopy Project» στο νησί ενώ η Μέγκαν επισκέφτηκε την αγορά της πρωτεύουσας.

Οι γυναίκες που εργάζονται εκεί, χρησιμοποιούν τα χρήματα που κερδίζουν για να πληρώνουν για την εκπαίδευση των παιδιών τους και ήταν κατενθουσιασμένες με την επικείμενη εμφάνιση της δούκισσας του Σάσεξ.

Η Μέγκαν όμως δεν έκατσε πάνω από 5 λεπτά στην αγορά καθώς έπαθε κρίση άγχους. Φαίνεται πως η μεγάλη συγκέντρωση πλήθους τρόμαξε την εγκυμονούσα και ήταν φανερό πως δεν αισθανόταν καθόλου καλά.

Η προγραμματισμένη επίσκεψη διακόπηκε απότομα και η Μέγκαν απομακρύνθηκε με τη συνοδεία της προσωπικής της ασφάλειας.

«Δεν μίλησε σχεδόν καθόλου και απλά χαιρετούσε το πλήθος. Φαινόταν τρομαγμένη. Έκανε πολύ ζέστη στην αγορά και είχε υγρασία. Λογικό να αισθανθεί αδιαθεσία», δήλωσε ένας ντόπιος στα μέσα που κατάφερε να την δει από κοντά.

Το απόγευμα, το πριγκιπικό ζεύγος δε θα παρευρεθεί σε καμιά τελετή και θα ξεκουραστούν στο ξενοδοχείο μετά τις πρωινές υποχρεώσεις.

Πηγή: Express.Co.UΚ