Χάρι Στάιλς, Ολίβια Γουάιλντ: Χωρίζουν μετά από δύο χρόνια σχέσης

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη σχέση που είχε ποτέ ο Στάιλς.

Ο Χάρι Στάιλς και η Ολίβια Γουάιλντ θέλησαν να «κάνουν ένα διάλειμμα» ο ένας από τον άλλον μετά από δύο χρόνια σχέσης, σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον του ζευγαριού.

Αγνωστη πηγή ωστόσο, αναφέρει ότι ο τραγουδιστής και η σκηνοθέτης «παραμένουν πολύ στενοί φίλοι».«Ο Χάρι βρίσκεται ακόμα σε περιοδεία και ταξιδεύει διαρκώς στο εξωτερικό», ενώ η Ολίβια θέλει να επικεντρωθεί στα παιδιά της και τη δουλειά της στο Λος Άντζελες», προσθέτει η ίδια πηγή.

Ένας άλλος φίλος του ζευγαριού μίλησε για «διαφορετικές προτεραιότητες που τους κρατούν χώρια».

Άλλη πηγή κοντά στο ζευγάρι αποκάλυψε στο Page Six ότι ο Στάιλς και η Γουάιλντ κάνουν ένα «διάλειμμα», υπογραμμίζοντας ωστόσο ότι «δεν υπάρχει καμία παρεξήγηση μεταξύ του ζευγαριού και κανένας από τους δύο δεν παράτησε τον άλλο. Αυτή είναι η μεγαλύτερη σχέση που είχε ποτέ ο Χάρι, οπότε είναι ξεκάθαρο ότι έχουν έναν ιδιαίτερο δεσμό».

Μάλιστα, νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, η Γουάιλντ εθεάθη να παρακολουθεί το σόου του Στάιλς στο Λος Άντζελες με την 6χρονη κόρη της Ντέιζι και τον 8χρονο γιο της, τον Ότις.

Ο Στάιλς και η Γουάιλντ εκδηλώθηκαν ως ζευγάρι τον Ιανουάριο του 2021, όταν φωτογραφήθηκαν πιασμένοι χέρι-χέρι στο γάμο ενός φίλου τους. Το ζευγάρι σπάνια μιλούσε δημόσια για τον έρωτά του και αυτό γιατί η Γουάιλντ έχει δηλώσει ότι «δεν είδε ποτέ καμία σχέση της να ωφελείται από τη δημόσια προβολή».

«Και οι δύο κάνουμε τα πάντα για να προστατεύσουμε τη σχέση μας. Νομίζω ότι σε αυτό συμβάλλει λίγο η εμπειρία μας και περισσότερο η βαθιά αγάπη που μας δένει», πρόσθεσε τότε η Γουάιλντ.